پکوره اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که اصالت آن به کشور هند تعلق دارد.

مواد لازم برای ۴ نفر

اسفناج۱ پیمانه

آرد نخودچی۱ پیمانه

پیاز۱ عدد متوسط

زنجبیل تازه۱ قاشق چایخوری

فلفل سبز۱ عدد

بادیان و زیره از هر کدام ۱ قاشق چایخوری

زردچوبه و تخم گشنیزاز هر کدام ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز¼ قاشق چایخوری

کنجد۲ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر¼ قاشق چایخوری

آب سردبه مقدار کافی

نمک به مقدار کافی

طرز تهیه پکوره اسفناج

مرحله اول

برای تهیه پکوره اسفناج خوشمزه در ابتدای کار اسفناج را می شوییم، سپس به صورت ریز خرد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه زیره را به همراه بادیان و تخم گشنیز درون هاون ریخته و نیم کوب می کنیم.

مرحله دوم

حالا ادویه های نیم کوب شده را به همراه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه آرد نخودچی را درون کاسه می ریزیم، سپس فلفل سبز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله سیر و زنجبیل تازه را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به همراه کنجد به کاسه اضافه می کنیم. حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به کاسه می افزاییم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند

مرحله چهارم

زمانی که یک مایه غلیظی بدست آمد، بکینگ پودر را به صورت پخش روی مایه پکوره ریخته و کمی مخلوط می کنیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه در فضای آشپرخانه استراحت کند

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و به اندازه ای که روی آنها را بگیرد روغن اضافه کرده، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. حالا ۱ قاشق از مایه پکوره برداشته و درون روغن می ریزیم.

مرحله ششم

در ادامه به همین ترتیب ادامه می دهیم، سپس پکوره ها را کاملا سرخ کرده و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم. زمانی که روغن اضافه پکوره ها کشیده شد، آنها را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و سرو می کنیم. نوش جان