بهداشت نیوز/ یک مطالعه علمی ثابت کرده است که مصرف مستمر گوجه فرنگی ۵۹٪ خطر سکته مغزی را کاهش میدهد.
این مطالعه علمی که در ژورنال “نیورولوژی” انگلیس منتشر شده است، توانایی گوجه فرنگی را در کاهش خطر سکته مغزی تا ۵۹ ٪ در صورت مصرف مستمر ثابت کرده است.
این مطالعه تأکید میکند در افرادی که بالاترین میزان “لیکوپن” در خون را دارند، مادهای که توسط “رنگ قرمز موجود در گوجه فرنگی” تأمین میشود، خطر سکته مغزی ناشی از لخته شدن خون در ۱۲ سال آینده به طور قابل توجهی کمتر خواهد بود.
این مطالعه بر نقش لیکوپن در معالجه بیماریهای قلبی عروقی تأکید کرده و نشان میدهد که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است.
در این مطالعه گفته شده است که پخت گوجه فرنگی با استفاده از روغن باعث افزایش جذب لیکوپن در بدن میشود، بنابراین سوپ و باساتا گزینههای خوبی هستند.
محصولات بخش فروشگاه
-
موس مو مارال مدل حالت دهنده حجم ۲۰۰ میلی لیتر
خرید محصول -
مجله Modern Casting اکتبر ۲۰۱۹
خرید محصول -
نیم بوت مردانه مدل ژینو کد ۵۵۰۹
خرید محصول -
دوربین کنترل کودک مدل LF-74
خرید محصول -
صندلی خودرو کودک چیکو مدل نکست فیت زیپ مکس
خرید محصول -
ظرف معرق کاری مدل D1
خرید محصول -
لوستر کودک مدل دختر کفشدوزکی و گربه سیاه
خرید محصول -
پیچ گوشتی برقی پوکا مدل SD1010
خرید محصول