انتخاب/ اگر تصور میکنید که غذای ارگانیک نقش مهمی در رژیم غذایی شما دارد، اشتباه نمیکنید. یک مطالعه جدید نشان میدهد که مصرف مواد غذایی ارگانیک در دوران کودکی ممکن است بر رشد شناختی نیز تأثیر مثبت بگذارد.
مطالعهای که توسط محققان در انستیتوی تحقیقات جهانی بارسلونا و پژوهشگاه بهداشت پره ویرجلی انجام شده و در مجله آلودگی محیط زیست در سپتامبر ۲۰۲۱ منتشر شده است، دادههای ۱۲۹۸ جفت متشکل از مادران و فرزند آنها را که سن آنها بین ۶ تا ۱۱ سال است، مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.
محققان دریافتند که مصرف غذای ارگانیک در میان کودکان سنین مدرسه با امتیازات بالاتر در آزمایش حافظه فعال، روشی برای پردازش و ذخیرهسازی اطلاعات جدید و هوش سیال، توانایی شناسایی اطلاعات جدید و استفاده از منطق و توانایی حل مسئله همراه است.
برای درک اهمیت تغذیه و طرف سیاه دیگر، مصرف فستفود، زندگی در خانهای شلوغ و قرار گرفتن در معرض دود تنباکو با کاهش میزان هوش سیال و حافظه فعال همراه بود.
-
تابلو مینیمال رومادون طرح دریم کچر کد ۱۳۰۸
خرید محصول -
سیم برق ۱ در ۴ سیم و کابل مغان مدل Pure 99.99 Black
خرید محصول -
لیف حمام کودک کارترز کد ۰۸
خرید محصول -
پنل خورشیدی مدل Kb-788Az
خرید محصول -
خودرو بی ام دبلیو ۴۲۸i اتوماتیک سال ۲۰۱۶
خرید محصول -
روغن بدن کودک موستلا مدل استلاتوپیا حجم ۲۰۰ میلی لیتر
خرید محصول -
دسته بازی آی پگا مدل PG-9082
خرید محصول -
کالسکه ماما لاو مدل Twins Stroller 20RE
خرید محصول
مارتین ویرجید، یکی از نویسندگان این مقاله گفت: ما مشاهده کردیم که چندین آلاینده محیطی قبل از تولد (آلودگی هوای داخل خانه و دود تنباکو) و عادات سبک زندگی در دوران کودکی (رژیم غذایی، خواب و سرمایه اجتماعی خانواده) با مشکلات رفتاری در کودکان ارتباط دارد.
با این حال، برخی از نتایج شگفتآور توسط محققان کشف شده است، از جمله ارتباط بین قرار گرفتن در معرض سبز زنان باردار و عملکرد شناختی پایینتر در کودکان آنها.
این اولین بار نیست که متخصصان ارتباطی بین عادات غذایی دوران کودکی و توانایی شناختی پیدا میکنند. مطالعهای که در سال ۲۰۱۴ در ژورنال Clinical Pediatrics منتشر شد نشان داد که دانشآموزان کلاس پنجم که خود میزان بالاتری از مصرف فستفود را اعلام کردهاند، تا رسیدن به کلاس هشتم نمره آزمون علمی، ریاضی و خواندن پایین تری دارند.