آلابست/ آموزش «نان خانگی» خوشمزه و پرکاربرد با آرد نخودچی

خب تو فیلم کامل گفتم بازم میگم، برای هرنان با قطر ۱۸ سانت من این مقدار مواد را استفاده کردم و البته دیدید که خیلی نازک درآوردم، چون به نطر من نازکش بافت بهتری داره

آرد نخودچی یک ق‌غ سرخالی معادل ۷-۸ گرم
یک عدد سفیده یا نصف یک تخم‌مرغ کامل
نمک و ادویه
آب به میزان لازم تا خمیرمون به اندازه فیلم رقیق بشه

مقدار کالری و ماکروها برای هردو حالت استفاده سفیده یا تخم‌مرغ کامل آخر ویدئو هستش 

✅ برای ادویه من از زیره و رازیانه و نمک استفاده کردم، اما شما میتونید ادویه‌های دلخواهتون مثل پودرسیر(یا خود سیرتازه)، زنجبیل، تخم‌گشنیز، دارچین یا حتی سبزیجات خشک دلخواه‌تون استفاده کنید

✅ اگر از لایه نچسب تابه‌تون مطمئنید که هیچ
وگرنه با کمتر از یک قطره روغن، کف تابه را خیلی کم چرب کنید. چون کلا روغن تو پخت کرپها زیاد استفاده نشه بهتره و بافت بهتری به دست میاد

✅ اگر مواد توی تابه با تکان‌دادن راحت پهن نمیشد، معنیش اینه که خمیرتون غلیظه و باید رقیقتر بشه
یا حرارت خیلی زیاده

✅ بهتره لحظه‌ای که مواد داخل تابه میریزید، حرارت کم کنید تا راحتتر بتونید پخشش کنید و بعد پخش شدن حرارت میتونه متوسط باشه

✅ درآخر هم این نان پختش چند دقیقه بیشتر زمان نمیگیره و مطمئنا تازش لطف دیگری داره اما میتونید اونو داخل کیسه یا دستمال در یخچال یا فریزر هم برای چندروز نگه‌دارید. البته چون تخم‌مرغ داره، شاید فریزر نره بهتره

منبع: healthylife.narges