مواد لازم:
مغزی دسر:
انبه ۱ عدد متوسط
آب انبه سه چهارم لیوان
پودر ژلاتین ۱ ق غ خ
آب سرد برای ژلاتین نصف فنجان
کراست:
بیسکوییت ساقه طلایی ۷-۸ عدد ۶۰ گرم
کره ذوب شده ۳۵ گرم
شکر دلخواه ترجیحا حذفش کنید ۱ ق غ خ

لایه پنیری:
پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲ ق غ خ
پودر قند ۳ ق غ خ
ژلاتین ۱ ق غ خ
آب سرد برای ژلاتین نصف فنجان

ژله رولی:
ژله رنگ دلخواه ۱ بسته
بستنی وانیلی ۶۰ گرم معادل ۳ ق غ خ سر صاف
دقت کنید پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کنید اسفنجی که شد روی حرارت کتری بنماری کنید.
آموزش ژله رولی داخل هایلایت هست.
من از رینگ متحرک استفاده کردم سایزش هم ۱۸ سانت در نظر گرفتم و رینگ کوچیک هم ۱۵ سانت بود.میتونید از قالب گرد هم استفاده کنید.
منبع: @delona_tasty