یک نوشیدنی طبیعی و خوشمزه تا فصلشه حتما امتحان کنید، اوف وقتی تکه های هلو میاد زیر دندونتون خیلی خوشمزه تر از کارخونه ای ها میشه، برای دوستاتون بفرستید که اونام درست کنن اگررر هم ویدیو رو دوست داشتید لایک کنید و نظرتون رو برام بنویسید؛ دوستون دارررم

مواد لازم:
_هلو یک کیلو (حدودا ده تا متوسط)
_آب ۴ لیوان
_شکر سه چهارم لیوان
_یک عدد آب لیمو تازه کوچک

طرز تهیه:
ابتدا ۴ لیوان آب رو بذارید تا به جوش بیاد.
هلو ها را پوست کنده.(سعی کنید از هلو زعفرونی استفاده کنید چون خوش رنگ تر میشه)
هسته هاش رو جدا کنید بعد نگینی کنید‌.
سپس به آب در حال جوش اضافه کنید.
به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید بپزه، بیشتر از ده دقیقه نذارید بمونه چون له میشه.
شکر و آبلیمو تازه رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل بشه. بعد از دو دقیقه حرارت رو خاموش کنید.
حدود دو سوم لیوان از تکه های هلو رو که پخته شدن جدا کنید و بذارید کنار.
بقیه مواد رو با هر وسیله‌ای که دارید مثل مخلوط کن، ۱۲۳ یا گوشت کوب برقی خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه.
اخر سر اون تکه های هلویی رو که کنار گذاشته بودید رو بهش اضافه کنید.
بذارید فریزر دو الی سه ساعت بمونه تا کاملا خنک شه.
هرچی بیشتر بمونه توی یخچال یا فریزر خوشمزه تر میشه.
بعد از فریزر در بیارید، قبل از سرو کردن خوب به هم بزنید تا تکه های میوه که‌ ته نشین شدن بیان بالا.

منبع: shima.rasoulzade