برای طهیه این دسر خوشمزه به روش زیر عمل کنید:

یک چهارم پیمانه خلال بادام رو با نصف پیمانه گلاب خیس کنید
پنج قاشق غذاخوری نشاسته
یک پیمانه آب سرد
مخلوط کنین
داخل قابلمه چهار پیمانه آب بریزین
وقتی جوش اومد مخلوط نشاسته رو کم کم اضافه و هم بزنین
کمی که غلیظ و شفاف شد ؛یک پیمانه شکر بریزین
یک قاشق چایخوری پودر هل
مقداری عصاره زعفران
خلال بادام و گلاب هم اضافه کنید
زیاد لازم نیست غلیظ بشه چون بعد از سرد شدن خیلی سفت میشه
داخل ظرف سرو کنید و با هرچیزی که دوست داشتید تزیین کنین بعد هم از عطر بی نظیر و طعم دلچسبش لذت ببرید