حتما شما هم همیشه ماکارونی را به شکل معمول و با سس گوجه فرنگی خورده‌اید. بد نیست که یک بار این غذا را با یک سس متفاوت امتحان کنید.
  طرز تهیه:
۱-کره و روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و روی شعله قرار دهید تا کره کاملاً ذوب شود. سپس موسیر و سیر رنده شده را به روغن اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.۲-قارچ های ورقه شده را اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ ها طلایی رنگ شود. پس از آن آرد را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا آرد کمی جذب مواد شود. (۱-۲ دقیقه)۳-یک چهارم  پیمانه آب به مخلوط اضافه کنید و گرم کردن را ادامه دهید تا مایع شروع به حباب زدن کند.۴-خامه و شیر را هم اضافه کنید و۲  دقیقه دیگر به گرم کردن ادامه دهید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.۵-در آخر آب سبزیجات، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و در صورت لزوم هر از گاهی مخلوط را هم بزنید تا سس غلیظ و یکدستی حاصل شود. در  تابه را ببندید و آن را از روی شعله بردارید.۶-قارچ استراگانوف را بلافاصله همراه با ماکارونی پخته شده سرو کنید.
چی لازم داریم:
 کره: یک قاشق غذاخوری
  روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  موسیر خرد شده: یک عدد
  سیر رنده شده: ۲ حبه
  قارچ ورقه شده: ۹۰۰ گرم
  آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  خامه: یک چهارم پیمانه
  شیر: یک چهارم پیمانه
  آب سبزیجات: ۱.۵ پیمانه
  جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه
  فلفل: نصف قاشق چای خوری
  نمک: یک چهارم قاشق چای خوری