مواد لازم:
کلم سفید کوچک  -یک عدد
  ذرت پخته   –  ۳۰۰ گرم  
  کشمش پلویی  – یک لیوان
  هویج  – ۴ عدد
  مایونز کم چرب  یک لیوان
  شکر – ۲ قاشق سوپ‌خوری( به دلخواه)
  آب‌لیمو- ۳ قاشق غذاخوری
 طرز تهیه: 
کلم ها را نگینی خرد کنید.
هویج را رنده کنید.دانه های ذرت ، کشمش و هویج رنده شده را با کلم خرد شده مخلوط کنید.
شکر را با سس مخلوط و به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.
سالاد را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد و کشمش ها نرم شود.
(اگر تمایل به طعم شیرین سالاد ندارید می توانید کمی آب‌لیمو را جایگزین کنید و از طعم آن لذت ببرید.)