ای طرفداران ماهی بشتابید 🐟دو نوع مزه دار کردنو براتون نوشتم دیگه با توجه سلیقه خودتون میتونید درست کنید
اینجا دو تا ماهی دارم

✅برای مزه دار کردن ماهی به روش یک :
ادویه تندوری دو قاشق مربا خوری
نمک یک قاشق مربا خوری
آویشن یک قاشق مربا خوری
پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری
فلفل قرمز نصف یا یک قاشق مربا خوری با توجه به سلیقه خودتون
نصف یک عدد لیمو تازه
دو تا سه قاشق روغن زیتون
پودر پیاز نصف قاشق مربا خوری
سیر ۴ حبه
روغن زیتون
برای اینکه ادویه ها یکدست بشن رو راحت به خورد ماهی بدم با کمی اب مخلوطش کردم .

✅برای مزه دار کردن به روش دوم:
زعفران ۲تا ۴ قاشق دم کرده
پیاز یک عدد متوسط
زدچوبه نصف قاشق مربا خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری (من از دونه های فلفل استفاده کردم)
نمک یک قاشق مربا خوری
پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری
فلفل قرمز یک سوم قاشق مربا خوری
آویشن نصف قاشق مربا خوری
لیمو تازه نصف
سیر دو حبه
برای مزه دار کردن دو تا ۴ ساعت در یخچال به ماهی استراحت بدید
من ماهیو کباب کردم که با توجه به سلیقتون مدت زمان پخت متفاوته ،من ده دقیقه پختو انجام دادم
میتونید تو فر بپزید یا سرخ کنید .راستی این طعمارو میتونی برای جوجه کبابم امتحانش کنی
ممنونم از‌نگاهت😍
منبع: @saberparsian