این بیسکویت تشکیل میشه از سه ماده اولیه. کره بادام زمینی و تخم مرغ و شکر. یعنی عملا این بیسکویت کره بادام زمینی، بادام زمینی ای ترین بیسکویت کره بادام زمینی هستش! طعمش صد دردصد کره بادام زمینی ایه. باب طبع عشاق کره بادام زمینی. یعنی هیچ ماده اضافی ای مثل آرد و کره توش نیست که طعم بادام زمینیش رو کمتر کنه و بی نهایت هم سریع و ساده است

کره بادام زمینی ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
شکر نصف لیوان
وانیل ۱ ق چ
فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم.
کره بادام زمینی و شکر و وانیل و تخم مرغ رو به با هم به خوبی مخلوط کنید.
یه تکه کاغذ روغنی روی سینی فر گذاشته و خمیر رو به سایز دلخواه روی کاغذ با فاصله میچینیم.
نیازی به چرب کردن کاغذ روغنی نیست.
سایز بیسکویتها میتونه خیلی درشت یا خیلی ریز باشه.
زمان پخت بستگی به سایز بیسکویتها داره.
بیسکویتها زمانی آماده هستند که حاشیه زیرینشون اندکی تغییر رنگ بده.
حدودا بین ۱۵ تا ۲۵ دقیقه بسته به سایز بیسکویت و جنس سینی و نوع فر.
حتما بعد از ده دقیقه چک کنید که زیر بیسکویت ها نسوزه.
بعد از اینکه سینی رو از فر خارج کردید اجازه بدید تا بیسکویتها کاملا سرد بشن چون تا زمانی که گرمه بیسکویتها کاملا نرم هستند و قابلیت انتقال ندارند. بعد از اینکه سرد شدن سفت و بیسکویتی میشن.

میتونید میزان شکر این بیسکویت ها رو کم و زیاد کنید. و صد البته بافت بیسکویت عوض خواهد شد. اگر به جای شکر سفید از شکر قهوه ای یا سایر شیرین کننده ها مثل شیرهای طبیعی استفاده کنید، بافت بیسکویت ها کاملا عوض میشه
مثلا شیره خرما باعث میشه که بیسکویت ها فوق العاده نرم بشن.
این کوکی رو من و بچه ها زیاد درست میکنیم چون هم بسیار خوشمزه است هم بسیار آسان و سریع هست.

ویدئو از cheftayebeh