این خورشت با طعم و مزه فوق العاده خود، شما را به ظهر جمعه خانه مادربزرگ‌ها می‌برد که ریشه خاطرات کودکی‌تان را در آنجا ساخته‌اید. جوانان دهه شصتی و قبل‌تر از آن با این خورشت پرطرفدار به تعبیری زندگی کرده‌اند.

دستور پخت خورشت فسنجان

مواد اولیه:

گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم

گردو ۲ لیوان

رب انار ۳ قاشق غذا خوری

پیاز ۱ عدد

نمک و فلفل و شکر وزعفران به میزان لازم

با این غذای لذیذ به ظهر جمعه دهه 60 سفر کنید

طرز تهیه:

ابتدا گردو ها را خوب چرخ کرده سپس پیاز را در قابلمه تفت میدهیم و وقتی که طلایی شد،گردو را به آن اضافه میکنیم و مدت کوتاهی تفت میدهیم. سپس نمک و فلفل و زد چوبه را به آن اضافه میکنیم.

سپس به آن آب اضافه کرده و میگذاریم به جو ش بیاید و بعد از آن زیر ریالابلمه را کم میکنیم و زمانی که مایع کرم رنگ شد رب انار را به آن اضافه میکنیم.

برای آماده کردن کوفته قلقلی گوشت را همراه نمک وفلفل و زعفران و پیاز رنده شده ورز میدهیم و قلقلی میکنیم.گوشت های قلقلی شده را تو روغن سرخ میکنیم وداخل قابلمه فسنجان میریزیم و میگذاریم جا بیافتد.

در این بخش، سعی شده که ساده ترین و کاربردی ترین آموزش خورشت فسنجان برای شما عزیزان تهیه گردد.

امید است که با این دستور پخت، غذایی سالم و خوشمزه را برای خود و خانواده خود، پخته و سلامتی را به ارمغان بیاورید.