خوشمزه تر از این بستنی خونگی هم مگه هست 💕
برای شش تا بستنی این حجم مواد لازمه
شیر یک لیوان
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای یا سکه ای ۳۰ گرم اب کرده ب ای داخل بستنی
شکلات اب کرده برای کاور بستنی حدود ۱۵۰ گرم
خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری
خلال بادوم یا پرک بادوم سلیقه ای
شیر و شکر و نشاسته ذرت داخل قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید و روی حرارت بزارید
مدام هم بزنید تا به مثل فرنی غلیظ بشه رو شعله ملایم باشه وانیل و شکلات اب شدتونو اضافه کنید و خوب هم‌بزنید تا ی دست بشه
بعد داخل قالب سیلیکونی یا لیوان ی بار مصرفتونو چوب بستنی بزارید مایع بستنی بریزید و حدود ۵ الی ده ساعت بزارید داخل فریزر خودشو بگیره
برای کاور کردن رو بستنی با شکلات
شکلاتتون رو بزارید رو بخار کتری تا ذوب بشه مغز بادومتونو بریزید داخلش خوب هم‌بزنید و بستنی که از فریزر در اوردید با این سس کاور کنید من داخل ی ظرف یخ ریختم بستنی بعد کاور گذاشتم روش خوب سرد شد
عالی میشه امتحان کنید😍
چند تا نکته
اگر طعم‌وانیل خواستید برجسته بشه داخل بستنی شکلات نریزید
اگر خواستید میتونید به جا شکلات داخلش پودر کاکائو بزنید

منبع: @basaligheha