خراسان/ مواد لازم
گوشت بوقلمون پخته – ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای – ۵۰ گرم
تخم مرغ – ۲ عدد
پنیر موتزارلا (رنده شده) – یک پیمانه
گوجه فرنگی (حلقه ای خرد شده) – یک عدد
رب گوجه فرنگی – یک قاشق سوپخوری
نان باگت – یک عدد
کره – یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه
۱- نان باگت را به قطعات ۲ سانتی متری برش بزنید و به وسیله کاردک روی هر دو طرف مقداری پنیر خامه ای بمالید.۲- سینی گرد به ابعاد دلخواه را انتخاب و با کره کف و دیواره آن را چرب کنید.۳- نان باگت را داخل سینی به صورت گرد و کنار هم بچینید به صورتی که میان هر کدام کمی فضای خالی بماند.۴- در میان هر کدام از نان ها کمی گوشت بوقلمون ریز شده و یک حلقه گوجه فرنگی قرار دهید.۵- تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید. بعد با چنگال آن را هم بزنید تا کاملا مخلوط شود، سپس آن را روی مواد بریزید.۶- پنیر موتزارلا را روی همه قسمت های مواد بریزید و پخش کنید.۷- سینی را داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب و روی آن طلایی رنگ شود.
املت بوقلمون و پنیر، صبحانه کامل و پر کالری
محصولات بخش فروشگاه
۴۹,۰۰۰ تومان