املت  بوقلمون و پنیر، صبحانه کامل و پر کالری

خراسان/ مواد لازم
 گوشت بوقلمون  پخته –   ۲۰۰ گرم
  پنیر خامه ای –  ۵۰ گرم
  تخم مرغ –  ۲ عدد
  پنیر موتزارلا (رنده شده) –  یک پیمانه
  گوجه فرنگی (حلقه ای خرد شده) – یک عدد
  رب گوجه فرنگی – یک قاشق سوپ‌خوری
  نان باگت  –  یک عدد
  کره – یک قاشق سوپ‌خوری
طرز تهیه
۱- نان باگت را به قطعات ۲ سانتی متری برش  بزنید و به وسیله کاردک روی هر دو طرف مقداری پنیر خامه ای بمالید.۲- سینی گرد به ابعاد دلخواه را انتخاب و با کره کف و دیواره آن را چرب کنید.۳- نان باگت را داخل سینی به صورت گرد و کنار هم بچینید به صورتی که میان هر کدام کمی فضای خالی بماند.۴- در میان هر کدام از نان ها  کمی گوشت بوقلمون ریز شده  و یک حلقه گوجه فرنگی قرار دهید.۵- تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید  و با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید. بعد با چنگال آن را هم  بزنید تا کاملا مخلوط شود، سپس آن را روی مواد بریزید.۶- پنیر موتزارلا را روی همه قسمت های مواد  بریزید و پخش کنید.۷- سینی را داخل فر که  از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب  و روی آن طلایی رنگ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *