دسر انبه و ساگو(ساگو نوعی نشاسته است. دوستانی که در جنوب کشور هستن معمولا دسترسی دارند)
سایز قالب مورد نظر ۱۸×۷ هست

مواد لازم
ساگو ۵۰ گرم( اگر رنگ قرمز پیدا نکردید میتونید کمی رنگ خوراکی اضافه کنید)
انبه رسیده و مکعبی خورد شده ۱ عدد و ۱/۲
برای پودینگ شیر
پودر ژلاتین ۷ گرم
شکر ۹۰ گرم
شیر پر چرب ۶۰۰ میلی لیتر
خامه قنادی ۲۰۰ میلی لیتر( اگر شیرینی زیادی دوست ندارید خامه صبحانه جایگزین کنید)
برای لایه انبه
پوره انبه ۳۰۰ گرم
پودر آگار آگار ۷ گرم( از لوازم قنادی تهیه کنید)
شیر پرچرب ۴۰۰ میلی لیتر
خامه قنادی ۱۰۰ میلی لیتر( میتونید جایگزین شیر پرچرب استفاده کنید)
برای سس روی دسر
شیر پرچرب ۲۵۰ میلی لیتر
شکر ۳ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نشاسته ذرت ۲ قاشق چایخوری
وانیل شکری نصف قاشق چایخوری یا پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱ لیتر آب رو جوشانده، ساگو رو اضافه کرده ۱۰ دقیقه میپزیم.حرارت رو خاموش کرده نیم ساعت داخل آب جوش خیییلی کمی که مونده میذاریم بمونه تا نرم بشه.مجدد میپزیم تا دونه های ساگو نرم بشن و از صافی عبور داده و در قالب چرب شده میریزیم و میذاریم کاملا خنک بشه.روی اون رو انبه مکعبی خورد شده میریزیم.درون یک قابلمه همه مواد پودینگ شیر رو ریخته و میپزیم.کنی که از حرارت افتاد خیلی آروم مطابق ویدئو در قالب میریزیم.میذاریم کاملا خنک شده و ببنده.برای لایه انبه هم همه مواد رو مخلوط کرده و میپزیم.از حرارت که افتاد ( نباید بذارید ببنده) مواد رو در قالب میریزیم.قالب رو چند ساعتی در یخچال میذاریم.برای سس همه مواد مورد نیاز رودر ظرفی میپزیم تا کمی غلیظ بشه.برای بیرون آوردن دسر کمی در دمای محیط قالبتون رو قرار بدید و سپس وارونه کنید اگر جدا نشد کف خارجی قالب رو ده تا پانزده ثانیه در آب گرم بزنید و قالب رو برگردونید.نوش جان🌹