فته، غذای لبنانی خوشمزه

خراسان/ مواد لازم
  سینه مرغ آب پز شده – یک عدد
  کدو، بادمجان، سیب زمینی و هویج –  از هر کدام ۲ عدد
  نخود پخته شده – یک لیوان
  جعفری ریز شده –  نصف لیوان
  پیاز رنده شده –  یک عدد
   نمک و فلفل و زردچوبه –  کمی
   نان خرد شده و سرخ شده –  یک و نیم لیوان
مواد لازم برای سس
ماست –  ۲ لیوان
سیر رنده شده نرم –  ۲ حبه
ارده –  یک قاشق غذاخوری
سس مایونز- یک قاشق غذاخوری
آب‌لیمو- یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به مقدار لازم
 طرزتهیه
۱- کدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی را پوست کنید و به صورت مکعبی شکل کوچک خرد و سپس تمام سبزیجات را در روغن سرخ کنید.
۲- پیاز رنده شده را در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود سپس مرغ پخته شده را خلال و به پیاز اضافه کنید.
۳- به مواد کمی ادویه اضافه کنید و بگذارید قطعات مرغ کمی سرخ و طلایی رنگ شود.
۴- بادمجان، هویج و سیب زمینی سرخ شده را با هم مخلوط کنید و در ظرف پیرکسی بریزید به طوری که سطح ظرف را به صورت یکنواخت پر کند، سپس مرغ را روی سطح سبزیجات به صورت یکنواخت بریزید.
۵- روی سطح مرغ نخود پخته شده بریزید. (می توانید از کنسرو نخود هم استفاده کنید)
۶- تمام مواد لازم برای سس را با هم مخلوط  کنید و روی سطح مواد  بریزید سپس روی آن‌ها جعفری خرد شده بپاشید.
۷- روی سطح مواد، نان را که به صورت مکعبی خرد و در کمی روغن سرخ کرده اید، بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *