آلابست/ این شربت به خاطر وجود نعنا حالت خنک کنندگیِ بیشتری نسبت به شربت های دیگه داره و برای رفع عطش بسیار مناسبه👌
.
مواد لازم👇

شکر: ۱ کیلو
آب دو و نیم لیوان(۵۰۰ میلی لیتر)
نعنا پاک کرده: ۳۰۰ گرم
آب لیمو: ۲ق.غ یا جوهر لیمو ۱ق.چ

اول نعنا رو میشوریم و بعداز اینکه آبش رفت دسته میکنیم.
آب رو تو قابلمه میریزیم و رو شعله زیاد میذاریم تا جوش بیاد بعد آب لیمو یا جوهرلیمو رو اضافه میکنیم و بعد شکر رو.وقتی شکرو میریزیم اصلا هم نمیزنیم حرارتو کم میکنیم تا خودش کم کم آب بشه فقط قابلمه رو دو سه بار به حالت چرخشی تکان میدیم تا سریعتر شکر حل بشه، ده دقیقه که جوشید نعناها رو اضافه میکنیم و میذاریم ده دقیقه دیگه بجوشه تا قوام بیاد(در حین جوشیدن با برس آغشته به آبلیمو دیواره قابلمه رو مرتب تمیز میکنیم تا شربتمون شکرک نزنه) شعله رو خاموش میکنیم و دمکنی میذاریم تا ۲۴ساعت بمونه بعد شربتو از آبکش رد میکنیم.شربت نعنا خودش به تنهایی رنگ نداره برای اینکه رنگ دار بشه یه قطره رنگ خوراکیِ سبز رو با یه قاشق آب جوش مخلوط میکنیم و به شربتمون اضافه میکنیم.
تو شیشه کاملا خشک و تمیز میریزیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم.
موقع سرو باید با آب رقیق بشه و میتونید با آب لیموترش یا تخم شربتی مخلوط کنید😋😍

این شربت فوق العاده خوشمزه رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید❤
منبع صفحه ashpazi.foodspy