آموزش تهیه مربای بادمجان به سبک سرآشپز ترکیه ای

آلابستموادلازم
۱ kilo بادمجان کوچک
۱ kilogram شکر قنادی  (۱۰۰۰ grams)
۵ پیمانه آب (۱۰۰۰ Grams)
۱ قاشق غ کره  (۱.۵ Grams)
۱ ق ق نمک لیمو  (۱.۵ Grams)
۶-۷ میخک
آب لیمو

برای بادمجان ها:
۱ ق ق جوش شیرین (۸ Grams)
۱ ق ق نمک  (۷ Grams)
آب به میزان کافی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *