آموزش تهیه رول دارچینی به سبک سرآشپز کره ای

آلابست/  ✤ مواد لازم برای خمیر

– ۳۰۰g آرد نان

– ۱۴۰ml شیر گرم

– ۱(۵۵g) تخم مرغ هم دما با محیط

– ۴۵g کره

– ۲۰g شکر 

– ۵g نمک

– ۴g پودر خمیر مایه

✤ لایه درونی

– ۵۰g کره

– ۷۰g شکر قهوه ای

– ۴g پودر دارچین

✤ سس پنیر خامه ای

– ۷۰g پنیر خامه ای

– ۲۵g کره 

– ۳۰g پودر قند

– ۳g وانیل

– ۱۰gشیر 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.