آش مانتی برای افطار و تقویت تمام رده های سنی

غذای افطار یکی از اولین و مهمترین وعده‌های غذایی بعد از پایان روزه‌داری است پس باید سبک و مغذی باشد. انواع آش از بهترین غذاهای مناسب افطار است که برای ماه رمضان نیاز بدن شما به آب و انرژی را تا حد زیادی برآورده کرده و با خوردن آن‌ها کمتر احساس گرسنگی و تشنگی می‌کنید. آش مانتی یکی از آش های ترکیه ای خوشمزه است که حبوبات، بلغور گندم، سبزی، گوشت و… دارد و از ارزش غذایی بالایی برخوردارمی باشد. در ادامه این بخش از نمناک شما را با طرز تهیه آش مانتی آشنا می کنیم.

آماده کردن مانتی
ابتدا مانتی ها را تهیه و سپس به سراغ تهیه آش بروید، برای تهیه مانتی مراحل زیر را انجام دهید:

مواد لازم برای تهیه مانتی:
آرد ۳۰۰ گرم
نمک یک دوم قاشق چای خوری
تخم مرغ سه عدد
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
زردچوبه، کاری، پودرسیر از هرکدام یک قاشق چای خوری
پیاز رنده شده یک عدد، متوسط
پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه مانتی:
آرد،نمک،تخم مرغ و روغن زیتون را باهم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیری یکدست و صاف بدست بیاید.
خمیر را به قطر ۳ میلی متر پهن کرده و به شکل مربع کوچک ۳*۳ ببرید.
پیاز سرخ شده،گوشت چرخ کرده،پیاز رنده شده و ادویه جات را با هم دیگر مخلوط کنید.

روی خمیرهایی که برش زدید، به اندازه یک نخود از مایه گوشتی را قرار داده و به شکل مثلث تا زده و به حالت هلالی دور خودش بپیچید.

آماده کردن آش دراین مرحله شما باید آش راآماده کنید،مراحل تهیه آش عبارتند از:
مواد لازم آش برای افطار:
برنج یک پیمانه، ۲۰۰ گرم
بلغور گندمیک پیمانه، معادل ۲۰۰ گرم
سبزی آش۵۰۰ گرم
عدس پخته شده۳۰۰ گرم
آب گوشت یا مرغ یک لیتر
آب یک لیتر
زردچوبه یک قاشق چای خوری

سیر سه حبه
پیاز یک عدد
دستور تهیه آش برای افطار:
برنج و بلغور را چند ساعتی خیس کنید.
درون قابلمه ای پیاز و سیر را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
برنج، بلغور خیس شده و آب گوشت را به قابلمه بیافزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
بعد از پخت برنج و بلغور، سبزی آش، عدس پخته را به قابلمه اضافه کنید.
فلفل و نمک آش را اندازه کنید.
افزودن مانتی ها به آش
مانتی ها را داخل آب جوش بریزید و روی حرارت قرار داده و بگذارید ۳ الی ۵ دقیقه بجوشد.
مانتی ها را آبکش کرده و داخل آش بریزید.
اجازه دهید مانتی ها کامل درون آش بپزند و آش شما جا بیافتد.
آش را داخل ظرفی مناسب بریزید و با پیاز داغ و سیر داغ آن را تزئین نمایید.

نکات تکمیلی در مورد آش برای افطار 
زمان پخت آش مانتی حدود ۲ ساعت میباشد.
آش مانتی را می توانید برای وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید.
آش مانتی را می توان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد.
مقدار مواد اولیه و دستور تهیه آش مانتی برای ۸ نفر مناسب میباشد.
به جای عدس پخته می توان از عدس خیس خورده استفاده نمود.
مانتی ها را با خمیر آماده یوفکا نیز می توانید تهیه کنید.
مانتی ها را با حوصله و کوچک تهیه کنید تا آشتان زیباتربه نظر برسد.
نکات تکمیلی در مورد آش برای افطار
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد .
آش برای افطار را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *