آلابست/ از زمان شروع موفقیتش در هالیوود با فیلم Guardians of the Galaxy، کریس پرت همیشه سهم خود را از بلاک باسترهای بزرگ ژانر اکشن و علمی تخیلی داشته و فیلم The Tomorrow War تازه ترین اثر او در این حوزه بوده است. قبل از آنکه آمازون امتیاز مالکیت این فیلم را برای انتشار در سرویس استریمینگ خود خریداری کند، نقشه این بود که فیلم علمی تخیلی مذکور در سینماها به شکلی سنتی به نمایش درآید. با توجه به داستان The Tomorrow War و سکانس های اکشن متعدد و جلوه های ویژه سنگین آن، کاملاً قابل درک است که چرا قرار بود این فیلم در سینماها اکران شود. اما تغییر توجه به سمت سرویس استریمینگ شاید به سود فیلم تمام شده است، زیرا این فیلم در میان دیگر فیلم های مشابه جایگاه بالایی به خود اختصاص نمی دهد.

فیلم The Tomorrow War دارای یک داستان هیجان انگیز، ساختار جذاب و بازی های قابل قبولی از بازیگران اصلی است اما همچنان یک فیلم کمتر استاندارد و معمولی در ژانر خود است. در فیلم The Tomorrow War سربازانی از سال ۲۰۵۱ به گذشته سفر می کنند تا به بشریت در مورد یک نبرد مرگبار علیه موجودات فرازمینی به نام وایت اسپایک ها (Whitespikes) هشدار دهند. بدلیل تلفات سنگین انسانی، آن ها از مردم چند دهه قبل می خواهند که به آینده سفر کرده و به جبهه آن ها کمک نمایند. دن فورستر (کریس پرت) که سرباز کهنه کار ارتش آمریکا و اکنون معلم دبیرستان است یکی از شهروندانی است که برای این ماموریت انتخاب می شود. او در تلاش برای کمک به نجات جهان و خانواده اش به سال ۲۰۵۱ می رود تا در این نبرد سرنوشت ساز سهم خود را داشته باشد. به عنوان کارگردان فیلم، مک کی که به خاطر فیلم های انیمیشنی مانند Robot Chicken  و The LEGO Batman Movie شناخته می شود توانسته به خوبی به سمت فیلم های لایو اکشن تغییر ذائقه دهد.

The Tomorrow War حاوی سکانس های اکشن بسیار خوبی است و اگر چه در زمینه تنش و هیجان ژانر علمی تخیلی و اکشن در رتبه بالایی قرار نمی گیرد اما تماشای این سکانس ها همچنان خوشایند و لذت بخش است. هر سکانس حاوی لحظاتی پرتنش و پرتعلیق است و دنبال کردن اکشن داستان نیز برای مخاطب بسیار ساده خواهد بود. وایت اسپایک ها به شکل مناسبی، موجودات فرازمینی هولناکی هستند و طراحی شخصیت آن ها نیز به خوبی صورت گرفته است. این موجودات یک سطح بالاتر از موجودات فرازمینی معمول در فیلم های علمی تخیلی هستند و در تمام طول فیلم حضور ترسناکی دارند. مک کی با هوشمندی شرایط را فراهم ساخته تا در نهایت هویت واقعی این موجودات را افشا کند (شبیه فیلم Jaws) و بدین ترتیب اولین تصویر کامل از وایت اسپایک ها به شدت تاثیرگذار و ترسناک است. اما مشکل اصلی فیلم The Tomorrow War در حوزه سناریو است که توسط زاک دین نوشته شده است.

فیلم داستانی بسیار جذاب دارد و سعی دارد گریزی به برخی مسائل اجتماعی نیز بزند (به ویژه معضل گرمایش جهانی) اما به ندرت به بررسی فراتر از ظاهر این مسائل رفته و تنها به شکل بسیار کم عمق به چنین مسائل مهمی می پردازد. این موضوع باعث می شود که داستان فیلم که تا حدودی ترکیبی از دیگر فیلم های علمی تخیلی است، بیشتر شبیه یک داستان دنبال کننده یک رویکرد استاندارد و سرراست بدون هیچگونه خلاقیت باشد و نه چیزی خیلی خاص و جدید. با این وجود، The Tomorrow World همچنان به خاطر جهان سازی خود باید مورد تحسین قرار گیرد، زیرا دین دنیایی ساخته که در فیلم های بعدی این مجموعه ارزش بررسی عمیق تر و بهتر را دارد. برخی تماشاگران فیلم ممکن است متوجه برخی تناقضات و نادیده گرفته شدن منطق در روایت داستان شوند اما به طور کلی سناریو فیلم The Tomorrow World یک مبنای خوب و قابل قبول را برای کلیت فیلم ایجاد می کند و لحظات قابل توجه و باکیفیت بسیاری دارد که برای به وجد آوردن مخاطب و جذب او طراحی شده اند. روابط شخصیت دن با دخترش میوری (رایان کیرا آرمسترانگ) را باید قلب احساسی و عاطفی داستان و نقطه اتکای آن از این حیث دانست.