قرقیزستان بعنوان کشوری نیمه بیابانی و استپی، تلاش می‌کند با بضاعت خود، گردشگران بیشتری را به سمت خود جذب کند. یکی از آخرین تلاش‌های این کشور برای کشاندن توریست‌ها، شیر مادیان معروف قزاقستانی است.
کومیس سنتی – شیر مادیان تخمیر شده- شیری است که مردم محلی در قرقیزستان از آن می‌خورند و در آن حمام می‌کنند. آنها معتقدند این شیر برای سلامتی بسیار مفید است.
این سیاست در حالی دنبال می‌شود که علاقه به نوشیدنی های تخمیری و پروبیوتیک در بسیاری از کشورها افزایش یافته است.
اهمیت کومیس در فرهنگ قرقیزستان با این واقعیت نشان داده می شود که بیشکک، پایتخت این جمهوری شوروی سابق در آسیای مرکزی، از روی پارویی که برای تخمیر شیر استفاده می شود نامگذاری شده است.
قرقیزستان از طریق فیلم‌ها و جشنواره‌های تبلیغاتی، گردشگران را تشویق می‌کند تا با خوابیدن در «یورت» در مرتع کوهستانی سرسبز در نزدیکی گله‌های اسبی که شیر تهیه می‌کنند، سبک زندگی سنتی عشایری قرقیز را تجربه کنند.
گردشگران همچنین می توانند شیر محلی تازه معروف به سامال را در ظرف مخصوصی با نام یوزها بنوشند.