طولانی ترین پل کف شیشه ای جهان که نزدیک به ۶۳۲ متر بر فراز جنگلی در ویتنام کشیده شده است، به روی عموم باز می شود. گردشگرانی که علاقه به ارتفاع دارند تجربه جدید و هیجان انگیزی خواهند داشت؛ قدم زدن در امتداد طولانی ترین پل کف شیشه ای جهان که روز جمعه در ویتنام افتتاح شد.

آمریکا، کانادا، فرانسه، انگلستان، استرالیا و هند هم پل های شیشه ای دارند که در جهان شناخته شده است و مدت هاست نظر بازدید کنندگان بسیاری را از سراسر جهان به خود جلب کرده اند. اما در این میان،  بیشترین تعداد پل های شیشه ای مورد توجه قرار گرفته، هم از لحاظ سازه و هم از لحاظ تعداد در چین متمرکز بوده اند. این سازه غول پیکر ۶۳۲ متری در ویتنام، از پل شیشه ای ۵۲۶ متری در گوانگدونگ چین، که بلندترن پل شیشه ای بود، پیشی گرفته است.


قرار است نماینده رکوردهای جهانی گینس در هفته های آینده این ادعا را تأیید کنند. این پل در ارتفاع ۱۵۰ متری بر فراز جنگلی سرسبز در پارک کوهستانی جزیره موک چاو و استراحتگاه معلق است و پیش از دره ای چشمگیر بین دو قله، در اطراف صخره ها قرار دارد.


کف پل از شیشه سکوریت شده تولید فرانسه ساخته شده است که به اندازه کافی قوی است که می تواند تا ۴۵۰ نفر را در یک زمان پشتیبانی کند و در عین حال منظره ای تماشایی از فضای سبز در تنگه بسیار پایین را به آنها می دهد.


هوآنگ مان دوی، نماینده اپراتور پل به خبرگزاری فرانسه گفت: مسافران هنگام ایستادن روی پل می توانند زیبایی طبیعت را کاملا احساس کنند. روسای گردشگری ویتنام پس از دو سال تعطیلی  به خاطر کرونا که تقریباً باعث عدم حضور مسافران خارجی شده بود، به دنبال جذب بازدیدکنندگان از سراسر دنیا هستند.


در اواسط ماه مارس، راه های این کشور برای توریست های سراسر دنیا باز شد و ۱۵ روز سفر بدون ویزا را به شهروندان ۱۳ کشور اختصاص دادند. ویتنام قرار است با بیش از ۱۰,۰۰۰ ورزشکار و کارکنان ورزشی از کشورهای منطقه، از ۱۲ مه میزبان بازی های آسیای جنوب شرقی باشد.

در سال های اخیر پل های شیشه به یکی از جاذبه های گردشگری در دل طبیعت تبدیل شده است. بسیاری از کشورها سعی دارند با استفاده از تکنولوژی روز دنیا با ساختن سازه های بزرگ و در خور توجه، نظر جهانیان را به خود جلب کنند. بعد از همه گیری کرونا و مشکلات تردد و قوانینی که بعضی کشورها برای کنترل این بیماری اعمال کردند، با کاهش میزان مبتلایان در جهان فعالیت های جدید و چشمگیری برای رونق بخشیدن دوباره به صنعت توریسم انجام می شود.