کارگر آنلاین/ سیر کباب شده سرشار از خواصی است که در یک توضیح کامل اثرات آن در بدن را از یک تا ۱۰ ساعت بعد از خوردن خواهید خواند.
اگر مشکل دل درد یا هر بیماری دیگری دارید قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید.
 
خواص خوردن سیر کباب شده
بعد از یک ساعت:
بدن در یک ساعت اول سعی می کند سیر را مثل غذا هضم کند و مواد مغذی آن براحتی هضم می شود.
بعد از ۲ – ۴ ساعت :
آنتی اکسیدان موجود در سیر با رادیکال های آزاد مبارزه می کند.
بعد از ۴- ۶ ساعت :
بدن شروع به جذب سیر می کند و سیستم ایمنی بدن را بالا می برد و شروع به حذف چربی های اضافه می کند.
بعد از ۶ – ۷ ساعت :
سیر خاصیت انتی باکتریایی دارد که بعد از ۶ ساعت شروع به کار می کند ، سیر باکتری های موجود در سیستم را می کشد.
بعد از ۶ – ۱۰ ساعت :
در این زمان مواد مغذی موجود در سیر توسط بدن استفاده می شود و ظرف ۲۴ ساعت بدن را پاک می کند.

سیر کباب شده چه فواید دیگری دارد؟
برای تقویت استخوان ها ، بالا بردن سیستم ایمنی بدن ، کاهش فشارخون ، امتداد سلول ها و پاکسازی بدن از سموم
چرا روزانه از سیر استفاده می کنید؟ چون خستگی را کاهش می دهد و کلسترول را تنظیم و از بیماری های قلبی و عروقی هم جلوگیری می کند.