همه ما با روزه‌داری گرسنه می‌شویم اما می‌توان با تغییر در سبک غذایی،  میزان گرسنگی را مدیریت کرد.در ماه رمضان باید غذاهایی را مصرف کنیم که دیر هضم می‌شوند. غذاهای دیرهضم معمولاً ۸ ساعت در دستگاه گوارش می مانند در حالی که غذاهای زود هضم فقط۳ تا۴ ساعت در معده باقی
می مانند و فرد خیلی زود احساس گرسنگی خواهد کرد.
   غذاهای دیر هضم،چه غذاهایی هستند؟
حبوبات و غلات مثل جو، گندم، جو دوسر، لوبیا، عدس، آرد سبوس دار و‌ برنج با پوست (که کربوهیدرات های پیچیده نامیده می شوند) جزو مواد دیر هضم هستند.غذاهای حاوی فیبر هم به دلیل هضم کند، شما را سیر نگه می‌دارند. غذاهای حاوی سبوس، گندم سبوس دار، غلات و حبوبات، انواع سبزی ها مانند لوبیا سبز، نخود،‌ ذرت،‌ اسفناج، برگ چغندر، میوه های با پوست و میوه خشک شده مثل برگه زردآلو جزو مواد فیبردار هستند.
   چه بخوریم؟
۱. مصرف کربوهیدرات های مرکب در سحر که مدت طولانی‌تری هضم
 می شوند و باعث می شوند کمتر گرسنه شوید پیشنهاد می شود.
۲.حلیم یک منبع عالی پروتئین و از غذاهایی است که دیر هضم می شود.
۳.خرما منبع عالی قند، ‌فیبر، کربوهیدرات، پتاسیم و منیزیم است.
۴.مغز بادام غنی از املاح به خصوص کلسیم و فیبر است.
۵.موز منبع غنی پتاسیم، منیزیم و کربوهیدرات است.
۶.مصرف زیاد آب یا آب میوه در فاصله بین افطار و زمان خواب، باعث تأمین آب مورد نیاز بدن‌ خواهد شد.