یک متخصص قلب و عروق با اشاره به خطرات گرمای شدید برای سلامت قلب، از افراد خواست تا در ساعت اوج گرما از تردد غیرضروری و قرارگیری جلوی نور مستقیم خورشید اجتناب کنند.
دکتر مصطفی بهره مند با اشاره به احتمال افت فشار خون در گرمای هوا گفت: گرمای هوا با افزایش تعریق موجب کم آبی بدن می شود و همین کم آبی افت فشار خون را رقم می زند.
وی افزود: به دنبال افت فشار خون فرد دچار علائمی مانند سرگیجه و بی حالی شده و اگر این افت فشار خون ادامه داشته باشد، خونرسانی قلب دچار اختلال میشود.
بهره مند گفت: این کاهش خونرسانی همچنین در افرادی که از قبل گرفتگی رگ داشته و یا فنر در رگهای قلب آنها وجود داشته باشد موجب ایجاد درد در قفسه سینه و در برخی موارد هم موجب ایجاد علائم سکته قلبی میشود.
این متخصص قلب و عروق گفت: درهمین راستا توصیه میشود افراد در روزهای گرم از قرارگیری در برابر نور مستقیم خورشید اجتناب کرده و از تعریق زیاد بدن جلوگیری کنند.
وی افزود: همچنین توصیه میشود در این روزهای گرم برای جلوگیری از کم آبی بدن و افت فشار خون، افراد حتما به میزان کافی آب مصرف کنند.
بهره مند گفت: لزوما افراد نباید منتظر باشند که بدن تشنه شده و سپس آب مصرف کنند. طبق منابع مختلف بهتر است افراد روزانه حدود هشت لیوان آب به تدریج در طول روز مصرف کنند که بدن دچار کم آبی نشود.