میگنا/ دلایل مختلفی می‌تواند منجر به این امر شود که صورت شما جوش بزند از جمله مشکلات داخلی مانند بیماری تا تغذیه نامناسب و حتی مراقبت و عادت‌های نامناسب که باعث آسیب رسیدن به پوست شما و جوش زدن می‌شود.
 
۱. تماس پوست با موبایل
آلودگی موبایل تقریبا ۳ برابر بیشتر از سرویس بهداشتی است. سطح موبایل تماس مستقیمی با پوست دارد و تمام آلودگی‌های محیطی را به پوست صورت منتقل می‌کند و می‌تواند موجب جوش صورت شود.

۲. مو‌های چتری
وقتی مو‌ها دائما بر روی پیشانی ریخته می‌شود علاوه بر تحریک پوست باعث انتقال چربی مو به پوست شده و می‌تواند باعث ایجاد جوش در ناحیه پیشانی شود.

۳. مصرف غذا‌های تند
غذا‌های تند معمولا با گوجه و فلفل درست می‌شوند که هر دو ماده غذایی حاوی ماده لیکوپن هستند که با پایین آوردن PH سطح پوست برای برخی از افراد محرک جوش است.

۴. شستن صورت با شامپو بچه
شامپو بچه مناسب پوست سر بچه‌ها است که چربی خاصی ندارد و PH آن با PH موی سر نوزادان و کودکان تنظیم شده است و جز تجویز پزشک به هیچ عنوان از آن برای شستشوی صورت استفاده نکنید.

۵. درگیری با استرس
هنگامی که تحت فشار هستید پوست شما هورمون‌های استرس مانند کورتیزل تولید می‌کند که غدد چربی را تحریک به ترشح می‌کند و در نهایت صورت شما جوش می‌زند.

۶. فشار دادن جوش‌ها
این کار باعث زخم شدن و باز شدن منافذ پوست شده و به دنبال آن میکروب‌ها به عمق پوست نفوذ کرده و باعث افزایش جوش‌های صورت می‌شوند.

۷. روبالشتی آلوده
روبالشتی منبعی از عرق و سلول مرده و آلودگی است که می‌تواند تمام الودگی‌ها را به پوست منتق کند و در مواردی نیز مواد شوینده به کاربرده برای شستن روبالشی باعث تحریک پوست می‌شود.

۸. شست و شوی زیاد
زیاد شستن صورت و استفاده مداوم از لایه بردار مشکلات پوست را حادتر می‌کند. زیرا باعث پخش شدن باکتری‌ها بر روی سطح وسیع تری از پوست و خشک شدن پوست می‌شود.