شکر نارگیل از میوه نارگیل که از درخت نخل نارگیل می باشد، گرفته می شود.

برخلاف شکر های سنتی، شکر نارگیل به دلیل فرآیندهای ساده جمع‌آوری و تولید، مقدار قابل توجهی از مواد مغذی شیره خود که شامل روی، پتاسیم، منیزیم، کلسیم، مس، ترکیبات پلی‌فنولی، فیبر تخصصی، ویتامین C و سایر آنتی‌اکسیدان‌ها می‌شود را به جای کالری خالی اولیه شکر سنتی حفظ می کند. از طرفی دیگر این را هم باید بگویم که قند نارگیل شامل فروکتوز بسیار بالایی است که به طور بالقوه میتواند برای بسیاری از بیماری ها و شرایط سلامتی مضر باشد. به طور کلی شکر نارگیل سالم تر از قند معمولی در نظر گرفته می شود. با این حال شما همچنان نیز باید در حد اعتدال از آن مصرف و استفاده کنید.

خواص شکر نارگیل برای کاهش کلسترول بد

فرم منحصر به فرد فیبر موجود در شکر نارگیل، اینولین، با کاهش سطح کلسترول در بدن مرتبط می باشد. این شکر می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را با کاهش کلسترول LDL و افزایش کلسترول HDL، به حداقل برساند و از علائم آترواسکلروز و رسوب پلاک در بدن شما جلوگیری کند.

خواص شکر نارگیل برای فشار خون

مقدار پتاسیم های موجود در این شکر میتوانند حداقل خود باشند. این پتاسیم ها خود برای تأثیر بر فشار خون کافی میباشند. پتاسیم به عنوان یک نوع گشاد کننده عروق در بدن نقش خود را ایفا میکند ، تنش را در رگ های خونی و شریان ها کاهش می دهد، از فشار بر سیستم قلبی عروقی جلوگیری می کند و نیز خطر حملات قلبی و سکته را کاهش می دهد.

خواص شکر نارگیل برای دیابت

برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند، شکر نارگیل جایگزینی برای شکر معمولی میباشد. شکر نارگیل می تواند مغذی تر از شکر معمولی باشد چرا که کمترین پردازش را انجام می دهد و محتوای کالری آن مانند شکر معمولی میباشد.

خواص شکر نارگیل برای کاهش اضطراب و افسردگی

برخی مطالعات نشان داده‌اند که استفاده منظم و در حد اعتدال ​​از این شکر می‌تواند سطوح هورمون‌ها و انتقال‌دهنده‌های عصبی، که علائم افسردگی و اضطراب را کاهش می‌دهد و می‌تواند به خلق و خوی پایدارتر منجر شوند، کمک کند.

چگونه از شکر نارگیل استفاده کنیم؟

شکر نارگیل را می توان به روش های مختلفی درست مانند شکر معمولی استفاده کرد. فرآیند جمع آوری و تولید این نوع شکر به کمی تلاش بیشتر نیاز دارد. علاوه بر این، شکر نارگیل شیرین تر از شکر سنتی شناخته شده است. پس بنابراین برای رسیدن به همان طعم مقدار کمتری از آن مورد نیاز میباشد. تقریباً از نصف شکر نارگیل به اندازه ای که دستور غذایی با شکر سنتی میخواهد استفاده کنید و سپس در صورت لزوم برای افزایش شیرینی آن، شکر نارگیل را به آن دوباره اضافه کنید.