پیشگیری از تهوع و اسهال تابستانی  

خراسان/با گرم تر شدن هوا خطر شیوع بیماری عفونت روده ای مانند اسهال و تهوع افزایش می‌یابد. اسهال می تواند در هر زمان فرد را مبتلا کند. اسهال به دلیل عفونت باکتریایی در معده و روده کودکان خردسال، نوزادان و حتی بزرگ سالان هم تجربه می شود به طوری که در ماه های گرم فصل تابستان میزان مرگ و میر ناشی از اسهال در کودکان خردسال و نوزادان بسیار افزایش می یابد.
  علل اصلی ابتلا
شایع ترین علل اسهال تابستانی عفونت های انگلی است که می تواند از انسان به انسان یا حیوان به انسان سرایت کند.
  علایم دیگر
اسهال نوعی بیماری است که در بیشتر  مواقع جدی گرفته نمی شود. شاید شما هم یکی از افرادی باشید که اسهال را بیماری تلقی
 نمی کنید. حال می پرسید چه زمانی باید آن را جدی گرفت؟ علایم این بیماری با دردهای شکم شروع می شود به خصوص گرفتگی عضلات شکم 
 نفخ شکم
 دل پیچه
 تهوع
 سردرد و ضعف
 استفراغ
  راه های پیشگیری
 شستن مرتب و کامل دست‌ها
 مصرف آنتی بیوتیک ممنوع
 نخوردن غذاهای نپخته
 پرهیز از خوردن  غذاهای اسیدی
 شست وشوی دقیق مواد غذایی خام و سبزیجات
مصرف مایعات بیشتر
   درمان‌های خانگی
۱- سبزیجات پخته شده، موز و  پروبیوتیک ها از جمله درمان هایی است که می توان آن را  انجام داد.
۲- ماست و کته برنج یکی از رایج ترین درمان‌های اولیه اسهال  است که مادران برای فرزندان خود تجویز می کنند.
۳- ترکیب زنجبیل رنده شده و عسل می تواند درمان خوبی برای کاهش دل پیچه و شکم درد ناشی از اسهال باشد. به منظور افزایش کارایی این ترکیب ،بهتر است از مصرف آب خودداری  کنید.
۴- سرکه سیب، سوپ هویج، سوپ مرغ، موز و سیب از جمله مواد غذایی است که در کاهش و درمان اسهال به شما کمک می کند.
    از چه غذاهایی باید پرهیز کرد؟
هنگامی که به اسهال مبتلا شدید، مصرف برخی مواد غذایی ممکن است شرایط شما را وخیم‌تر کنند. مواد غذایی که موجب اسهال می شوند به طور معمول حاوی مقدار زیادی از مواد تشکیل دهنده مصنوعی، چربی ها، ادویه ها یا محرک هایی مانند کافئین هستند و همچنین غذاهایی که دارای قند و چربی بالا هستند، اسهال را تشدید می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *