خیلیها، وقتی قرار است حتی برای یک شب، در هتل یا مسافرخانهای ساکن شویم، بهجای بازدید اولیه از اتاق، سراغ بازدید از حمام یا سرویس بهداشتی میرویم.
به زبان سادهتر، جایی که حمام یا سرویس بهداشتی درخوری دارد، حتماً به نظافت اتاق و جاهای دیگرش هم میتوان اعتماد کرد.
حالا که فصل خانهتکانی است و قطعا حمام هم شامل این سنت باستانی میشود، میتوانیم به این پرسش بپردازیم و اگر شرایط مناسب نیست، تغییراتی ایجاد کنیم. اگر از نظافت و چیدمان وسایل در حمام یا سرویس بهداشتی خود راضی هستید که هیچ، وگرنه چند پیشنهاد زیر، از زبان ۴کارشناس طراح داخلی، خواندنی است.
آیینه کوچک ممنوع:
خیلیها فکر میکنند وجود آیینه در حمام، تنها برای این است که خودتان را در آن ببینید تا هیچ کفی روی کله مبارکتان نمانده باشد. اما از نگاه طراحان داخلی چنین نیست. آیینه بزرگ، حمام شما را بزرگ و دلباز میکند.
جعبههای مکعبی جلوی آیینه ممنوع:
وسایلی مثل مسواک، جعبه گوشپاککن و… معمولاً جلوی آیینه سرویس بهداشتی یا حمام جا خوش میکنند. اگر جعبههای نگهداری از این وسایل، گرد و شیشهای باشند، چشمنوارترند. این شکل جعبهها از نگاه کارشناسان، علاوه بر صرفهجویی در جا، آرامش بیشتری هم به شما میدهند.
نگهداری از حوله ممنوع:
رطوبت، جای مناسبی برای شلنگتختهانداختن میکروبهاست. پس بهتر است وسایلی مثل حوله، مسواک و… که رطوبت را در دل خود نگه میدارند، از حمام یا سرویس بهداشتی جمع کرد.
صابون جامد ممنوع:
حتی میکروبها، از رطوبت میان صابون جامد و جاصابونی هم استقبال میکنند. راهحل، استفاده از صابون مایع است که اگر ظرف نگهداری آن هم یکبار مصرف نباشد، مقرونبهصرفهتر و بهداشتیتر است و فضا را چشمنوازتر هم میکند.
شلختگی ممنوع:
دستمال یا وسایل نظافت حمام یا سرویس بهداشتی را نیز جلوی چشم نگذارید. شاید بهترین راه، قراردادن یک کابینت کوچک در گوشه حمام است تا این وسایل با چیدمان شلخته، چشم شما را اذیت نکند.
ششماه بیشتر ممنوع:
اگر در حمام، از وسیلهای نگهداری میکنید که ۶ماه است سراغش نرفتهاید، این دستور ساده را انجام دهید: «آن را دور بیندازید!» وسایل آرایش، داروها، کرم ضدآفتاب و… یا تاریخ مصرفشان تمام شده، و یا در حمام یا سرویس بهداشتی، بهکار نمیآیند.
جواهرات ممنوع:
جواهرات معمولاً به رطوبت عکسالعمل نشان میدهند و کدر میشوند. بهتر است آنها را بیرون از حمام نگه دارید تا از قیمت نیفتند.
خوشبوکننده ممنوع:
خوشبوکنندهها، مشام ما را مینوازند، اما سلامتی ما را به خطر میاندازند. آبریزش بینی، مشکلات ریوی، بروز حساسیت و… کمترین عوارض این گازهای نارفیق است!