یک پژوهشگر در روزنامه «سان» از آینده می گوید؛ ماشین های خودران، گوشت مصنوعی و ۱۰۰ برابر شدن سرگرمی
 همه ما دوست داریم درباره آینده بدانیم و تصویرهای مختلفی از پیشرفت فناوری در ۲۰ سال دیگر داریم. روزنامه «سان» به کمک «ری هاموند» آینده‌نگر برتر اروپا، تصویری از آینده جهان را به ما نشان داده‌ا ست. اگر شما هم به تغییرات زندگی در ۲۰۴۰ علاقه دارید، با ما همراه شوید. 

  گجت‌های پوشیدنی به میدان می‌آیند
کودکانی که در سال ۲۰۴۰ متولد می‌شوند، زندگی بسیار طولانی خواهند داشت.  با کمک ژن‌درمانی، سلول‌های بنیادی و نانوپزشکی (به‌استثنای تصادف یا بیماری کشنده)،  در ۲۰ سال آینده، طول عمر مردم  افزایش خواهد یافت و بسیاری از آن‌ها بیش از ۱۰۰ سال  عمر خواهند کرد. این همه‌ ماجرا نیست، ما درآینده لباس‌هایی می‌پوشیم شامل حسگرهایی که به‌طور مداوم مواردی مانند فشار خون، قند خون و سطح اکسیژن خون را کنترل می‌کنند.
  از ماشین‌های خودران تا هایپرلوپ‌ها
اگر گواهینامه ندارید نگران نباشید، چون در آینده بیشتر خودروها خودشان رانندگی می‌کنند و بزرگراه‌ها و جاده‌ها دارای خطوط خودران  خواهند بود. تنها جایی که می‌توانید کنترل خودرو را خودتان تجربه کنید، پیست مسابقه است اما منتظر تغییرات بزرگی درباره سفر هوایی نباشید. احتمال این‌که هواپیماهای برقی و خودپرواز را در آسمان ببینیم وجود دارد اما همچنان تعداد آن‌ها کم خواهد بود. به‌ گفته دانشمندان، ما  در ۲۰۴۰ هایپرلوپ‌ها را خواهیم‌ دید؛ لوله‌های حمل‌ونقلی که از طریق آن‌ها مسافرها می‌توانند با سرعت ۷۰۰مایل ‌در ساعت حرکت کنند.
  گوشت مصنوعی و حشرات، منابع جدید پروتئین
از آن‌جایی‌که جمعیت جهان از ۸ میلیارد به بیش از ۹ میلیارد خواهد رسید، ما نمی‌توانیم مانند امروز حیوانات را برای مصرف گوشت آن ها پرورش دهیم. فضای کافی برای همه حیواناتی که به آن‌ها نیاز داریم ، وجود نخواهد داشت؛ به‌علاوه انتشار گاز متان آن‌ها می‌تواند باعث آسیب های  زیست‌محیطی شود. درعوض، شاهد رشد بافت مصنوعی گوشت در کارخانه‌ها بدون نیاز به حیوان زنده خواهیم‌ بود و حدود ۴۰درصد گوشت، به‌صورت مصنوعی یا از جایگزین‌هایی مانند گیاهان تأمین می‌شود. در محصولاتی مانند سوسیس، کالباس و همبرگر، حشرات جزو اصلی خواهند بود زیرا آن‌ها غنی از پروتئین و ارزان‌تر هستند.
  حریم خصوصی معنایی ندارد
تلفن‌های هوشمند ما در آینده کم‌وبیش ناپدید و تبدیل به مجموعه‌ای از دستگاه‌هایی روی بدن‌مان خواهند شد. به‌عنوان مثال از لنزهای تماسی هوشمند استفاده خواهیم‌ کرد، متن‌ها جلوی چشمان‌مان شناور خواهند بود و پیام ها هم از طریق گوشواره‌هایی به گوش ما فرستاده می‌شوند. ممکن است غریبه‌ای را در خیابان ببینیم و با استفاده از نرم‌افزار تشخیص چهره، به سرعت نام او را بفهمیم و بتوانیم به پروفایلش دسترسی پیدا کنیم. بله درست است، در آینده حریم خصوصی معنایش را از دست خواهد داد.
  سرگرمی ۱۰۰برابر می‌شود
امروزه مردم برای سرگرمی به گوشی‌ها و آی‌پدها چسبیده‌اند  اما برای تصور زندگی در سال ۲۰۴۰، آن را  ۱۰۰ برابر بزرگ کنید. ما بیشتر وقت خود را چه در محل کار و چه در اوقات فراغت در دنیای مجازی می‌گذرانیم. به‌جای این‌که به یک دستگاه نگاه کنیم، آن را به‌شکل واقعی تجربه خواهیم‌ کرد. شما قرار است در دنیای مجازی زندگی کنید که واقعی به‌نظر می‌رسد و در آن‌جا سرگرم شوید.
نویسنده : مهسا کسنوی| روزنامه نگار