حملات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها در غزه بیش از همه به آوارگی کودکان و زنانی منجر شده که در شب‌های تاریک و در تلی از آوار ساختمان‌های فرو ریخته از بمباران گسترده، به دنبال سرپناه می‌گردند.
خبرگزاری رویترز در گزارشی از غزه نوشت: مادر فلسطینی بعد از حملات هولناک شبانه رژیم صهیونیستی که به خانه اش آسیب زد، در حالی که همه وسایل خانوادگی و ۶ فرزند خود را در یک خودرو جمع کرده بود و اشک می‌ریخت، این سوال را پرسید: مگر فرزندان من چه کردند که سزاوار این وضعیت باشند؟

رویترز نوشت: روز سه شنبه، همزمان با حملات اسرائیل، اجساد در سردخانه غزه تلمبار شده بودند و آوار ناشی از ساختمان‌های تخریب شده خیابان‌های باریک را مسدود کرده بود و خانواده‌های بیشتری برای یافتن سرپناه در مدارس تحت نظارت سازمان ملل جمع شده بودند.

ساکنان فلسطینی غزه می‌گویند هزاران انفجار مهیب کوچه‌های شلوغ آن‌ها را در شب روشن کرده و دود ناشی از آن، روز آن‌ها را تاریک کرده است و بدترین شرایط را تحمل می‌کنند.

رویترز به نقل از یک فلسطینی به نام «جهاد» صاحب یک بقالی که از ترس تلافی رژیم صهیونیستی نام فامیل خود را فاش نکرده نوشت: این حملات تلافی جویانه نیستند، دیوانگی است. آن‌ها تاکنون چه کسی را کشتند؟ آن‌ها صد‌ها غیرنظامی را به کشتن دادند.

مقامات صهیونیست در حالی که به کشف اجساد بیشتری از خانواده‌هایی که مورد حمله نیرو‌های مقاومت قرار گرفتند، ادامه می‌دهند غزه را زیر حمله قرار داده و محدودیت‌های بیشتری را در باریکه تحت محاصره غزه که جمعیت زیادی از فلسطینی‌ها در آن زندگی می‌کنند، اعمال کرده اند و علاوه بر قطع آب و برق مانع دسترسی ساکنان به غذا و سوخت شده اند.

بر اساس آمار رویترز، حملات به غزه باعث کشته شدن بیش از ۷۷۰ نفر و مجروح شدن ۴ هزار نفر شده است و ۱۸۷ هزار نفر را مجبور به یافتن سرپناهی در مدارس امن سازمان ملل کرده است. در این منطقه که تنها ۴۰ کیلومتر طول و ۱۰ کیلومتر عرض دارد دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفر زندگی می‌کنند.

رویترز به نقل از سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نوشت: در حملات حماس ۱۲۳ سرباز اسرائیلی کشته شده اند. حماس نیز اعلام کرده که دو رهبر ارشد این گروه در یکی از حملات تلافی جویانه علیه غزه جان باخته اند.

غزه؛ بدون برق و آب و محروم از غذا

رویترز در ادامه گزارش خود به نقل از اِما ساحر (Emmah Thahir) زن فلسطینی نوشت: ما نمی‌دانیم به همراه همسر و فرزند کوچکم به کجا پناه ببریم. دیشب سخت‌ترین شب را گذراندیم. آن‌ها همه مناطق اطراف را هدف گرفتند و کودکان وحشت زده بودند.

در پی انفجار‌ها بالکن خانه آن‌ها تخریب شد و پنجره‌ها شکست؛ آن‌ها مجبور شدند تا آمدن آمبولانس در خیابان بمانند.

این مادر فلسطینی مستاصل بود که به کجا پناه ببرد، زیرا ساختمان‌های دو نفر دیگر هم که به آن‌ها پناه داده بودند تخریب شد.

رویترز در ادامه گزارش میدانی خود از وضعیت غزه نوشت: آمبولانس‌ها و تیم‌های امدادی نتوانستند به ده‌ها درخواست برای نجات در مناطق تحت حمله که مردم در آن‌ها زیر آوار یا ساختمان‌های فروریخته مانده اند، پاسخ دهند.

ساکنان منطقه «رِمال» (Remal) که به عربی به معنای «شن» هست و به داشتن فضا‌های سرسبز معروف است و «پارلمان فلسطین» در آن واقع شده است، با ناراحتی و غم می‌گویند اکنون باید آن را «خاکستر» نامید.