عمر مفید اکستنشن مژه حدود یک ماه است و با ریزش هر مژه طبیعی، معمولا اکستنشن آن هم میافتد.
تعداد مژهای که برای هر فرد انتخاب میشود، بستگی به تعداد مژههای خود فرد دارد. به دلیل اینکه مژههای مصنوعی روی مژههای طبیعی کار میشوند اگر فردی تعداد مژههای طبیعی خودش کم باشد تعداد کمی مژه میتواند بکارد.
بلندی مژه مصنوعی حداکثر باید ۲ برابر بلندی مژه طبیعی باشد. بیش از این مقدار بهخصوص اگر مژههای طبیعی ضعیفی دارید، میتواند باعث ریزش مژه شود.
اگر شخصی بداند پوست حساسی دارد و ممکن است بعد از کاشت دچار حساسیت شود، بهتر است ابتدا دو عدد مژه بکارد و بعد از گذشت چند روز اگر دچار حساسیت شد آنها را بردارد و دیگر کاشت مژه انجام ندهد.
بعد از کاشت باید خیلی مراقب مژهها باشید. بهتر است چشمهای خود را نمالید و با قدرت آنها را نخارانید. بهتر است وارد سونای بخار نشوید، وقتی حمام میکنید باید مراقب باشید فشار آب به صورت مستقیم به چشمهایتان نخورد.
اگر مژههای شما به اندازه کافی بلند و پرپشت است، بیدلیل به دنبال اکستنشن مژه نروید و به استفاده از مژههای مصنوعی در مهمانیها اکتفا کنید. اکستنشن مژه فقط به افرادی پیشنهاد میشود که طول مژه آنها کمتر از ۳ میلیمتر است.
آیا اکستنشن مژه به مژههای طبیعی آسیب میرساند؟
شاید این را به مراتب شنیده باشید که مژه مصنوعی به مژههای طبیعی آسیب میرساند، اما این تنها در صورتی صحت دارد که نکات ضروری برای چسباندن آن رعایت نشود.
در واقع، اگر این کار به درستی صورت گیرد، هیچ آسیبی برای مژه هایتان نخواهد داشت. به تنها چیزی که باید بدان توجه کنید آلرژی است که ممکن است به چسب آن داشته باشید؛ بنابراین اگر هنگام چسباندن مژه احساس سوزش یا درد کردید، حتما آرایشگرتان را در جریان بگذارید.
یادتان باشد که این کار هیچ دردی ندارد، بنابراین اگر در هر کدام از مراحل آن احساس درد یا سوزش کردید، حتما اشتباهی در کار است. قبل از شروع کار هم از چسبی که قرار است برای شما مورد استفاده قرار گیرد، اطمینان حاصل کنید. این چسب نباید حاوی فرمالدئید باشد.
نکته ای درباره اکستنشن مژه برای خانم های مسلمان
اگر این کار مانع رسیدن آب به مژهها در هنگام وضو و غسل هرچند به نحو جزئی شود، جایز نیست