شاید برای شما هم پیش آمده باشد که موقع خرید لوبیا سبز متوجه وجود لکههایی بر روی آن شده باشید.
چه از لوبیا سبز در یک غذای سنتی استفاده کرده باشید و چه در غذاهای جدید، این ماده غذایی یکی از اجزای اصلی در خانهها محسوب میشود. اگر زمانی که ماده غذایی را میخواهید بپزید، متوجه وجود لکههایی قهوهای بر روی سطح آن شدید چه کار باید کرد؟
طبق اعلام پایگاه «CookingLight» لوبیا سبزی که دارای چند لکه قهوهای است مشکلی برای خوردن ندارد و از لحاظ ایمنی برای بدن سالم محسوب میشود. هر چند تغییر رنگ آن بدین معناست که این محصول دیگر تازگی قبلی خود را ندارد و به آرامی در حال فاسد شدن است.
بنابراین لوبیا سبز با لکههای قهوهای ممکن است به خوشمزگی لوبیاهای تازه چیده شده نباشد؛ اما همان طوری که اشاره شد هنوز هم میتوان آنها را برای پخت و پز استفاده کرد.
چگونه میتوان فهمید لوبیای سبز خراب شده است؟
فراتر از هر لکه قهوهای که ممکن است روی لوبیا سبز مشاهده کنید، لوبیا سبزی که در حال فاسد شدن است، «خشک» به نظر میرسد و بافتی سفت و لاستیکی دارد.
اگر پوسته لوبیا سبز شما مرطوب یا لزج است، این بدان معناست که این ماده شروع به تجزیه شدن کرده و باید آن را دور بریزید و سراغ لوبیا سبز تازه بروید.
طبق اعلام دانشکده پزشکی «دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو» (University of California San Diego) شما باید دنبال لوبیا سبزی باشید که «باریک» و «سفت» با «رنگ سبز روشن» است.
برای این که بتوانید مدت نگهداری از لوبیا سبز خریداری شده را افزایش دهید، باید آنها را در یک کیسه سوراخدار قابل تنفس در یخچال نگهداری کنید. با این روش میتوانید آنها را تا هفت روز تازه نگه دارید.