کباب حسینی یکی از خوشمزه ترین غذا های اصفهانه که یک بار درست کنی عاشقش میشی😍😋
مواد لازم
۶۰۰ گرم گوشت گوسفندی
۳ عدد پیاز
۱ عدد فلفل دلمه ای یا فلفل سبز
۲ ق غ رب گوجه فرنگی
دنبه
زعفران دم کرده.
ادویه:نمک فلفل پودر پیاز پودر پاپریکا
آبغوره
اول گوشت ها و دنبه ها رو خرد می کنیم و با یک عدد پیاز خلال شده و زعفران و ادویه و ابغوره مخلوط و کمی ماساژ میدیم و حداقل برای ۲ ساعت اجازه میدیم طعم دار بشن داخل یخچال
بعد گوشت ها و دنبه رو با پیاز قطعه قطعه شده و همینطور فلفل دلمه قطعه قطعه شده به صورت یک در میان به سیخ می کشیم در تابه کمی روغن میریزیم و پیاز حلقه حلقه شده کف اون میچینیم طوری که کف تابه کاملا پوشانیده بشه. و روی شعله زیاد قرار میدیم تا سرخ بشه دو طرف گوشت وقتی گوشت یکم سرخ شد همرا با پیازا میریم سراغ اماده کردن سس آب جوش با رب گوجه و فلفل و نمک مخلوط میکنیم به کباب اضافه میکنیم و در تابه میبندیم میذاریم با شعله کم آروم آروم بپزه و مغز پخت بشه
نوش جون
منبع: @salade.shik