با راحت ترین روش رشته خوشکار سوغات گیلان را درست کنید.

مواد لازم:
آرد سفید ۳ لیوان
آرد برنج ۱ لیوان
(کلا ۴ لیوان آرد داریم میتونید با هر نسبتی که دوست دارید از آرد برنج و آرد سفید استفاده کنید)
آب ۳ لیوان
شیر ۱ لیوان
(کلا ۴ لیوان آب و شیر لازم داریم میتونید با هر نسبتی که دوست دارید شیر و آب بریزید مثلا کلا شیر یا کلا آب یا نصف نصف از هر کدوم یا …)

مواد میانی:
گردو درشت آسیاب شده ۱۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم (بهتره دانه ریز باشه)
دارچین ۱ قاشق چایخوری
هل ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
(میزان مواد میانی سلیقه ایه میتونید مقدار مواد رو به دلخواه کم و زیاد کنید)

طرز تهیه:
آرد سفید، آرد برنج، شیر و آب رو داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه. بهتره یکی دو ساعت بزارید استراحت کنه و بعد مواد رو از صافی رد کنید. مواد رشته آماده ست.
برای ریختن رشته میتونید از شانه مخصوص رشته خوشکار استفاده کنید یا از لوازم قنادی بطری مخصوص ریختن رشته خوشکار رو تهیه کنید.
یا مثل من از بطری شیر استفاده کنید که خیلی کار باهاش راحته. در بطری رو بوسیله یه میله داغ سوراخ کنید و سوزن تلمبه (که میتونید از دوچرخه فروشی ها تهیه کنید) داخل سوراخها قرار بدید و با چسب قطره ای فیکس کنید یا اینکه به جای سوزن تلمبه از نی ساندیس یا گوش پاکن استفاده کنید به قطعات کوچک ببرید و داخل سوراخهایی که روی در بطری ایجاد کردید قرار بدید.
از تابه بزرگ استفاده کنید، بهتره بطری رو تکون بدید و مواد رو به صورت رشته های عمودی و افقی بریزید(باید حالت توری داشته باشه)
بعد از چند ثانیه مواد خودش رو میگیره و براحتی از تابه جدا میشه.
بلافاصله رشته رو بپیچید، اگه خیلی طول بکشه رشته خشک میشه و موقع پیچیدن می شکنه. برای پیچیدن خوشکار یک قاشق مربا خوری از مخلوط مواد مواد میانی داخل رشته قرار بدید و دو طرفش رو خوب فیکس کنید تا موقع سرخ کردن باز نشه.
رشته و خوشکار رو بعد از پیچیدن روی دستمال نخی تمییز بزارید تا کاملا خنک بشه.
با این مقدار مواد حدود ۴۰ تا رشته خوشکار بدست میاد.
رشته خوشکار رو میتونید سه ماه داخل فریزر نگه دارید و وقتی یخش باز شد سرخ کرده و میل کنید.
رشته خوشکار رو در روغن داغ سرخ کنید. میتونید به همین صورت میل کنید یا داخل شهد بندازید که خوشمزه تر میشه‌.
شهد حتما باید داغ باشه ولی فرقی نداره رشته خوشکار سرد یا گرم باشه.
میتونید رشته خوشکار رو سرخ کنید و تو یخچال بزارید و قبل از سرو بندازید داخل شهد داغ، یکی دو دقیقه داخل شهد بمونه کافیه 

ویدئو از shadi_khaksar