این کیک شکلاتی خیس، بهترین بافت و طعم رو داره مخصوصا اگه با این روکش شکلاتی جذاب باشه🤩🤩
۳ عدد تخم مرغ
۱/۵ پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
با همزن برقی بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه
یک پیمانه شیر
نصف پیمانه روغن
اضافه و مخلوط کنین
به ۲/۵ پیمانه آرد سفید
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۳ قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو اضافه و ترکیب کنین
بعد کم کم با الک به مواد تخم مرغی اضافه و یکدست کنین
یک لیوان آب جوش اضافه کنین و ۱۵ ثانیه با همزن بزنین
کف قالب رو با کمی روغن چرب و آرد پاشی کنین
مایه کیک رو بریزین و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه، ۴۵ دقیقه زمان بدین
با سیخ چوبی تست کنین، اگه نچسبید آماده ست
با چاقو دورسو آزاد کنین و از قالب برگردونین
حالا دوباره به قالب برگردونین
یک پیمانه شیر
یک قاشق غذاخوری کاکائو
۲ قاشق غذاخوری شکر
با هم مخلوط کنین
روی کیک با سیخ چند تا سوراخ بزنین و مخلوط شیر رو بریزین
به ۱۵۰ گرم خامه قنادی گرم شده
۱۰۰ گرم شکلات تخته ای یا سکه ای
اضافه و یکدست کنین
گاناش آماده شده رو با قیف روی کیک بریزین
با شکلات یا ترافل هم تزیین کنین
بفرمایین، از طعم و بافتش هرچی بگم کم گفتم
بی نهایت خوشمزه ست
نوش جان
منبع: @digcheh