این خیار شور هم اقتصادیه 
هم راحت و بی دردسر آماده میشه 🤌
مواد لازم
خیار قلمی ۱کیلو
ترخون تازه یا خشک (من ترخون تازه زدم)
نمک دریا ۲قاشق
فلفل تند خشک یا سبز ۳عدد
سیر چند حبه
نخود برای هر شیشه ۱۰تا ۱۵ عدد
ظرف شیشه ای
سرکه ۱/۳ لیوان (سفید یا قرمز فرقی نداره)
_به ازای هر لیوان آب ، یک قاشق نمک بریزید
_خیارها رو با نوک چاقو شیار کوچک بزنید تا خوش طعم تر بشن
_بعد از اینکه آب قابلمه به جوش آمد ،فقط و فقط ۲۰ دقیقه بجوشد(در غیر این صورت خیارها نرم می‌شوند) بعد شعله را خاموش و اجازه دهید شیشه سر جای خودش ولرم شود بعد از قابلمه خارج کنید
نکته 👌خیارها و شیشه رو حتما خوب خشک کنین
منبع: @salade.shik