مواد لازم برای چیپس نون
نان لواش ۲ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری سرپر
پودر پاپریکا ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر پیاز ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
پودر آویشن ۱/۴ قاشق چایخوری
جعفری خشک ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه چیپس نون 
۱- ابتدا نان های لواش را به شکل نواری برش بزنید، سپس این نوارها را به دلخواه به صورت مربعی یا مثلثی ببرید و داخل یک کاسه بریزید. 
۲- فر را روشن کنید و روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. 
۳- تمامی ادویه ها، سبزی خشک و روغن زیتون را روی نان های برش خورده بریزید و کامل هم بزنید. برای طعم بهتر می توانید از پودر سیر، پودر پیاز، یا پاپریکای خانگی استفاده کنید. 
۴- روی سینی فر یک کاغذ روغنی بیندازید و نان های مزه دار شده را به صورت یکنواخت روی سینی پخش کنید. مراقب باشید نان ها روی هم نیفتند تا همگی کامل برشته شوند. 
۵- سینی را داخل فر قرار دهید و زمان دهید تا نان ها طلایی و ترد شوند. دقت داشته باشید زمان پخت چیپس نون تقریبی است و به فر بستگی دارد؛ از این رو توصیه می شود هر چند وقت یک بار آن را چک کنید و هم بزنید تا یکنواخت ترد شوند و البته نسوزند. 
۶- وقتی تمامی نان های طلایی و ترد شدند چیپس نون شما حاضر است، می توانید با ماست موسیر یا ماست های معمولی نوش جان کنید.  

نکات کلیدی برای تهیه چیپس نون 
– مقدار و نوع ادویه ها کاملا بستگی به دائقه شما دارد. 
– به جای روغن زیتون می توانید از روغن مایع معمولی استفاده کنید. 
– با استفاده از هر نوع نان نازک می توان چیپس نون تهیه کرد. 
– می توانید به جای آنکه چیپس ها را در فر قرار دهید در مقداری کره سرخ کنید، البته در این حالت درصد چربی چیپس بالا می رود و دیگر نیازی به اضافه کردن روغن زیتون نیست. 
– می توانید از سبزیجات خشک دیگری همچون ریحان، شوید یا جعفری نیز استفاده کنید.