موادی که لازم دارید 🥰👇
🔹شکلات : ۱۰۰ گرم
(تخته ای یا سکه ای و شیری یا کاکائویی فرقی نمیکنه فقط حتما شیرین یا ترکیب دارک و شیرین باهم باشه)
🔹 روغن مایع : ۱ قغ (درصورت نیاز اگر شکلات سفت بود)
🔹آرد قنادی : ۳-۵ قغاستاندارد (سرخالی)
🔹پودر پسته یا خلال بادام : برای تزئین (قابل حذف)
🔶 دستورش 😍👇
🔸شکلات رو روی بخار کتری ذوب کنید اگر سفت بود میتونید بهش ۱ قاشق روغن بزنید با ۳ قغ استاندارد آرد نول رو بهش هم بزنید تا خمیری و جمع بشه اگر خمیر شل بود میتونید ۱ یا ۲ قاشق دیگه آرد اضافه کنید .
🔸توی ای مرحله باید سرعت عمل داشته باشید مایع شکلاتی روداخل قیفی که ماسوره گذاشتید بریزید و کف تابه یا سینی فر ، روی کاغذ روغنی ماسوره بزنید و با پودر پسته یا خلال بادام تزئین کنید
🔸داخل تابه روی گاز👇
در تابه رو با دمکنی بزارید ، شعله پخش کن رو با حرارت بالا ۱۵ دقیقه داغ کنید بعد حرارت رو کم کنید و تابه رو ۱۵ دقیقه با حرارت کم روی شعله پخش کن بزارید تا آماده بشن
🔸داخل فر👇
🔺فر گازی : با دمای ۱۷۰ درجه ۱۰ دقیقه گرم
🔺فر برقی : با دمای ۱۵۰ درجه ۸ دقیقه گرم
🔺توستر : با دمای ۱۰۰ درجه ۵ دقیقه گرم
کنید و سینی فرو ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخلش بزارید تا شیرینی ها آماده بشن ، بعد از پخت و خنک شدن از کاغذ روغنی به راحتی جداشون کنید
منبع: @fiuz.food
آموزش تهیه شیرینی شکلاتی
محصولات بخش فروشگاه
۱۸۵,۰۰۰ تومان
۲۶,۰۸۲,۰۰۰ تومان
۱۱۰,۰۰۰ تومان