یکی از بهترین روش های نگهداری طولانی مدت نخودفرنگی

آلابست/ آموزش بلانچ کردن نخودفرنگی
مواد لازم برای بلانچ کردن نخود فرنگی:
۱ کیلو نخودفرنگی با پوست ( حدودا میشود ۵۵۰ گرم نخودفرنگی پاک شده )
۶ لیوان آب ( جوش آمده )
۱ قاشق غذاخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
زیپ کیپ ( به اندازه ی نخود فرنگی )
۱ ظرف پر از یخ و آب یخ ( به مدت ۵ دقیقه نخود فرنگی داخل ظرف آب و یخ بماند )
بلانچ کردن باعث میشه یکسری آنزیم ها داخل سبزیجات از بین برود و رنگ و مزه مدت طولانی تری حفظ شود
امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید

از صفحه دیگچه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *