آلابست/ آموزش بلانچ کردن نخودفرنگی
مواد لازم برای بلانچ کردن نخود فرنگی:
۱ کیلو نخودفرنگی با پوست ( حدودا میشود ۵۵۰ گرم نخودفرنگی پاک شده )
۶ لیوان آب ( جوش آمده )
۱ قاشق غذاخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
زیپ کیپ ( به اندازه ی نخود فرنگی )
۱ ظرف پر از یخ و آب یخ ( به مدت ۵ دقیقه نخود فرنگی داخل ظرف آب و یخ بماند )
بلانچ کردن باعث میشه یکسری آنزیم ها داخل سبزیجات از بین برود و رنگ و مزه مدت طولانی تری حفظ شود
امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید
از صفحه دیگچه
محصولات بخش فروشگاه
-
تابلو شاسی مدل رئال مادرید مجموعه ۴ عددی
خرید محصول -
خوشنویسی مدل ای تو دوای دل من کد ۰۴
خرید محصول -
تخته هوشمند اسمارت ویژن مدل IR-8210C
خرید محصول -
جاکارتی جوهر مدل مینی را ۱
۷۵۰,۰۰۰ تومان انتخاب گزینهها -
شلوار ورزشی زنانه مل اند موژ کد W06402-101
۳,۹۹۰,۰۰۰ تومان خرید محصول -
پارچ مسی مدل بلند کد ۴۵۷۸
خرید محصول -
پرینتر لیزری اچ پی مدل LaserJet M26A به همراه یک تونر اضافه
خرید محصول -
دستکش بدنسازی مردانه ماراتن مدل MaxAmpax
۳,۴۵۰,۰۰۰ تومان خرید محصول