کوکوی بادمجان همیشه طرفداران خود را داشته است. این غذا معمولا به سرعت آماده می‌شود و مواد اولیه آن در دسترس بیشتر خانواده‌ها قرار دارد.
در روز‌های ماه مبارک رمضان با کوکوی بادمجان این غذای خوش عطر و لذیذ در سفره افطار از اعضای خانواده‌تان پذیرایی کنید.

مواد لازم برای تهیه کوکوی بادمجان 

بادمجان: یک کیلو
تخم مرغ: دو عدد
پیاز دو: عدد متوسط
روغن مخصوص سرخ کردن: ۶ قاشق غذاخوری
ادویه شامل نمک فلفل زردچوبه و پودر سیر: به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی بادمجان 

مرحله اول:
بادمجان‌ها را شسته و پوست بگیرید و با قسمت ریز رنده کنید. کمی به بادمجان‌های رنده شده نمک بزنید و تا ۵ دقیقه این مخلوط را ورز بدهید.

مرحله دوم:
پس از بیست دقیقه آب بادمجان‌ها را خوب بگیرید. اگر بادمجان‌های رنده شده آب دار باشند امکان دارد کوکوی شما شل شود و بافت خوبی نداشته باشد.

مرحله سوم:

بعد از آبگیری بادمجان‌ها ادویه ها، پیاز رنده شده و دو عدد تخم مرغ را به آن اضافه می‌کنیم. این مواد را ورز می‌دهیم تا یک دست شوند.

مرحله چهارم:

این مواد را با دست شکل بدهید و داخل روغن مخصوص سرخ کردن در حال داغ شدن قرار بدهید. به محض طلایی شدن رنگ کوکو آن را برگردانید تا طرف دیگر هم به خوبی سرخ شود.

نکته آخر

در برخی از استان‌های غربی به این مخلوط دو قاشق غذاخوری آرد نیز اضافه می‌کنند. شمالی‌های عزیزمان دایره‌ای کوچک در میان مواد کوکو قرار می‌دهند و آن را به شکل دونات‌های کوچک سرخ می‌کنند. این کار ظاهر بهتری به غذای شما می‌دهد.

به جای پودر سیر اگر از دو حبه سیر رنده شده استفاده کنید کوکوی بادمجان شما طعم و بوی لذیذ تری به خود می‌گیرد.
این کوکو همراه با سالاد فصل یا سبزی خوردن و خیار شور و گوجه سرو می‌شود.