ژله بریلو رو یاد بگیرید که رمز خوشگل شدن کیک و شیرینی هاتونه❤️❤️❤️❤️
یک سوم لیوان آب
یک سوم لیوان شکر
یک قاشق غذاخوری آبلیمو(طبیعی باشه بهتره)
یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۳ قاشق غذاخوری آب برای حل کردن نشاسته
آب و شکر و آبلیمو رو باهم مخلوط کنین و روی حرارت ملایم بذارین تا آب تقریبا جوش بیاد و شکر حل بشه
نشاسته رو تو ۳ قاشق آب حل کنین تا یکدست بشه و به مواد اضافه کنین
مدام هم بزنین تا غلیظ بشه
دقت کنین خیلی غلظت پیدا نکنه چون بعد از سرد شدن هم باز غلیظ تر و سفت تر میشه
حالا به چند قسمت تقسیم کنین و رنگ خوراکی و اسانس خوراکی دلخواه رو بهش اضافه کنین.

منبع: zhele_tak