یک غذای مقوی با ترکیبی از گوشت قرمز، ترهبار و ادویهجات، بدن را مجددا به شرایط ثابت و سرحالی برمیگرداند. هر چند فراموش نکنید که مصرف بیش از حد گوشت قرمز و پرخوری توصیه نمیشود.
مواد لازم
گوشت گوسفند: نیم کیلو، چرخکرده
پیاز درشت: یک عدد ساطوری ریز
سیر: ۳ حبه ساطوری
فلفل قرمزتند: ۴ عدد ساطوری (اختیاری)
تخم گشنیز: یک و نیم قاشق غذاخوری
آرد نخود: دو قاشق غذاخوری
آرد سفید:۲ قاشق غذاخوری
گشنیز:۳قاشق غذاخوری، ساطوری
برای سس؛فلفل دلمهای قرمز: ۳ عدد
سیر: دو عدد، رنده شده
گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری، ساطوری
روغن زیتون بکر: ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. همه مواد کباب را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید. بعد از کمی ورز دادن گوشت را جمع کرده روی آن را سلفون کشیده و حداقل نیم ساعت در بخچال بگذارید.
۲. فلفل دلمهایها را در فر کباب کنید تا پوستش کاملا بسوزد، سپس ۱۵ دقیقه در کیسه پلاستیکی در بسته بگذارید تا پوست آن راحت کنده شود. فلفل پوست کنده، گشنیز و سیر را در غذاساز پوره کرده یا با گوشتکوب خمیر کنید.
۳. روغن را در یک تابه داغ کرده و خمیر فلفل را چهار، پنج دقیقه در آن تفت دهید. نصف پیمانه آب اضافه کرده و با کمی نمک و فلفل ۱۵ دقیقه روی شعله کم و با در بسته بپزید.
۴. کمی روغن در یک تابه داغ کنید. مایه چپلی کباب را به شکل کتلتهای گردی به اندازه کف دست درآورده و با شعله ملایم سرخ کنید تا به دلیل آرد موجود در آن، روی کبابها نسوزد. کبابها را در ظرف چیده و سس را روی آن بدهید.