حتمااا از آرد سنگک یا آرد کامل گندم استفاده کنید
✅مواد شهد حلوا
🌸شکر. ۱ پیمانه (۲۰۰گرم)
🌸شیر. ۱ پیمانه( ۲۰۰ گرم)
🌸گلاب. ۱/۴ پیمانه(۵۰ گرم )
🌸پودر هل. ۱/۲ ق چ ( من عرق هل استفاده کردم)
🌸زعفران. به مقدار دلخواه ( زعفران دم شده حدود ۲ تا ۳ ق غ )
شیر و شکر و زعفران رو روی حرارت ملایم قرار میدیم ، یکم مخلوط میکنیم همینکه شکر حل بشه کافیه نیازی نیست شربت بجوشه ، وقتی حل شد گلاب و هل رو اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.
مواد حلوا
🌸آرد سنگک یا کامل گندم. ۱ و نیم پیمانه (۲۱۰ گرم)
🌸روغن مایع. ۳/۴ پیمانه ( ۱۶۰گرم)
🌸شیر. ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
✅ حتماااا آرد دو تا سه بار الک بشه.
✅✅مدت پخت این حلوا بین ۴۰ تا ۵۰ دقیقه هست.
🍀آرد و شیر و روغن مایع رو داخل ظرف ریخته و مخلوط میکنیم ، حرارت طی مدت پخت ملایم باشه ، مواد رو هم میزنیم ابتدا مواد بصورت خمیری هستش ، مدام هم میزنیم تا شیر تبخیر بشه ، بعد از حدود بیست دقیقه مواد انسجام خودشو از دست میده چون شیر تبخیر شده ، بازم به هم زدن ادامه میدیم حدود بیست دقیقه دیگه طول میکشه تا روون بشه و به رنگ سوهان دربیاد ، کلا بین چهل تا پنجاه دقیقه باید هم بزنیم ، وقتی به رنگ دلخواه دراومد سربت ولرم رو اضافه میکنیم و تند تند حدود سه دقیقه هم میزنیم تا حلوا خودشو جمع کنه و از ظرف جدا بشه در آخر حلوا رو گهواره میکنیم ، یکم که از داغی افتاد داخل قالب سیلیکونی یا پلاستیکی میریزیم کامل که سرد شد جدا میکنیم ، یا میتونید ماسوره بزنید.