نحوه درست کردن «برگر مرغ» نرم با طعمی به یادماندنی
مواد لازم:
_ ۶۰۰ گرم گوشت مرغ بدون استخوان (ترکیبی از سینه و ران مرغ باشه بهتره چون خشک نمیشه)
_۵۰ گرم کره
_۳ قاشق غذاخوری پودر یا آرد سوخاری
_۲تا پیاز متوسط آب گرفته شده
_۵ حبه سیر رنده شده
_۲ قاشق غذاخوری جعفری ساطوری
_۱ قاشق غذاخوری سس خردل
ادویه جات:
_پودر سیر ۱ ق م
_پاپریکا یک دوم ق غ
_تخم گشنیز آسیاب شده یک ق م
_دارچین یک چهارم ق م
_فلفل سیاه یک دوم قاشق م
_پودر آویشن یک دوم قاشق م
_جوز هندی یک دوم ق چ
_فلفل قرمز ۱ ق چ
_نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
همه مواد رو با هم ترکیب کنید چند دقیقه ورز بدید و نیم ساعت بذارید فریزر تا چسبندگیش از بین بردن بعد به اندازه های ۱۰۰ تا ۱۳۰ گرمی به دلخواه خودتون وزن کنید و با استفاده از کاتر گرد یا در ظرف، گرد کنید.
سس قارچ پنیری:
_۲۵ گرم کره
_۲ حبه سیر رنده شده
باهم تفت بدید بعد
_۱۰تا قارچ ورقه ای
اضافه کنید اجازه بدید آب قارچ کشیده بشه و تفت بخوره بعد
_ ۱.۵ لیوان شیر
_۱ قاشق غذاخوری آرد سفید
_نمک فلفل آویشن
اضافه کنید و شروع کنید به هم زدن تا مواد یکم غلیظ بشه در آخر
_پنیر پیتزا به مقدار لازم
رو اضافه،حرارت رو خاموش و اجازه بدید پنیر آب شه.
نوش جاااان
از صفحه شیما رسول زاده