برنج مخصوص غذاهای افغانستان باسماتی هست، و خوب قد میکشه.
من برنج ایرانی و محلی استفاده کردم، و برای همین تپل و کوتاه هست. (ممنون از دوستانی که متذکر نمیشن برنج شفته هست)
مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر:
فیله یا سینه مرغ ۱ کیلو
برنج ۳ پیمانه
ماش ۱،۵ پیمانه
پیاز درشت ۲ عدد
سیر ۴ حبه
زنجبیل رنده شده نصف ق غ
ادویه: زردچوبه، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، پاپریکا (ادویه گراماسالا به دلخواه) هر کدوم ۱،۵ ق چ
گوجه پوره شده ۱،۵ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
نمک، کره، زعفران و روغن به نقدار دلخواه
مرغ با ادویه ها ودو ق غ روغن ونمک مزه دار بشه، یک ساعت داخل یخچال گذاشته، داخل یک تابه کمی کره اضافه کنید و مرغ رو با حرارت بالا تفت بدین. بعد از تغییر رنگ از ظرف جدا کنید. داخل همون ظرف پیاز خلالی تفت بدین تا سبک بشه، بعد سیر و زنجفیل رواضافه کنید، عطرش که آزاد شد پوره گوجه ونمک اضافه کنید، وقتی به غلظت رسید ماست اضافه کنید، بعد از مخلوط شدن، مرغ رو اضافه کنید و چند دقیقه که جوشید از حرارت بردارین.
برنج رو آبکش کنید، اواخر جوشیدن برنج ماش پخته شده رو اضافه کنید.
از مواد مرغ لابلای برنج به همراه زعفران بزارین که دم بکشه.
به دلخواه مخلوط آب وروغن وادویه گراماسالا برای عطر بهتر اضافه کنید.
-ادویه گراماسالا اصلاا ضروری نیست، و اگرنداشتین میتونین از ادویه پلویی برای عطر بیشتر غذا استفاده کنید.
ویدئو از sahartaryan