سلام به همگی نماز و روزه هاتون قبول انشالله
ام علی یکی از دسرهای معروف عربی است که مخصوصاً در ماه رمضان برای افطار سرو میشود. ام علی مدلهای مختلفی دارد ولی مواد اصلی آن تقریباً یک چیز مشخص است یعنی نان و شیر و شکر و مغز و خامه.
نام ام علی برای این دسر هم به این خاطر انتخاب شده است : در زمان های دور ام علی (که زن اول یکی از سلاطین مصر بوده است) بعد از مرگ سلطان چون مادر پسر ارشد سلطان بوده؛ قدرت را به دست میگیرد اما زن دوم سلطان هم قصد داشته که پسر خودش را به سلطنت برساند ام علی خبردار می شود و وقتی که رقیبش حمام می رود دستور میدهد کنیزانش او را به قتل برسانند ، بعد هم جشنی می گیرد و این دسر را در کل شهر پخش می کند البته در کنار هر ظرف غذا یک سکه ی طلا هم قرار می دهد و از آن روز به بعد این دسر به نام دسر ام علی معروف می شود
تمام مراحل پخت همراه با توضیحات داخل فیلم هست ورق بزنید.
مواد لازم جهت درست کردن دسر ام علی
خمیر هزار لا یک بسته
شیر یک لیتر
شیرعسلی نصف قوطی
خامه صبحانه نصف پاکت
وانیل کمی
کشمش پلویی ۳ق غ
پسته نیم کوب ۳ق غ
بادام خرد شده ۳ق غ
گردو ۳ق غ
فندق ۳ق غ
پودر نارگیل ۳ق غ
خامه ۳/۴پاکت
طرز تهیه
شیر وشیرعسلی وخامه و وانیل رو باهم مخلوط وروی حرارت بگذارید واجازه بدید یک ربع بجوشه
خمیر هزارلا رو مطابق روش پخت روی بسته برش بزنید وداخل فر قرار بدید وپخت کنید
داخل ظرف مخصوص پخت کمی خمیر هزارلا بریزید مغزها رو روی اون بریزید وروی مغزها رو با مواد شیری که آماده کردید بپوشونید حالا سه چهارم از خامه رو با دو سه ق شیرمخلوط کنید تا کمی رقیق بشه وروی آجیل رو بپوشونید وبزارید داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه به مدت حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
این دسر رو میتونید هم گرم وهم سرد نوش جان کنید که البته بنده بهتون پیشنهاد میکنم گرم نوش جان کنید