طرز تهیه شیرینی «خنفروش» به روش هرمزگانی

چی شی/ شیرینی خنفروش یکی از شیرینی های مشهور مردم ساحلی خلیج فارس است که در جنوب ایران و کشور های عرب حاشیه خلیج فارس تهیه می شود و مردم جنوب معمولا در ماه رمضان این شیرینی خوشمزه را درست می کنند. این شیرینی با دستگاه بیسکوییت ساز تهیه می شود اما می توان خمیر آن را با وردنه باز کرد و قالب زد و در فر طبخ نمود.

مواد لازم شیرینی خنفروش
شیر خشک قنادی۳ قاشق غذا خوری
آرد شیرینی پزی۲ پیمانه
آرد برنج نصف پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ درشت۳ عدد
شکر۱ پیمانه
پودر هل۱ قاشق چای خوری
روغن مایع یک چهارم پیمانه
گلاب سه چهارم پیمانه
طرز تهیه شیرینی خنفروش 
مرحله اول
برای تهیه شیرینی خوشمزه و سنتی خنفروش در ابتدای کار، یک کاسه برداشته و شیر خشک قنادی، آرد شیرینی پزی، آرد برنج و بکینگ پودر را با هم ترکیب و الک می کنیم. درون یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها و شکر را با دور تند همزن می زنیم. 
مرحله دوم
در این مرحله پودر هل را اضافه می‌کنیم. مجدد با هم حدود ۵ دقیقه هم می ‌زنیم تا با هم ترکیب شوند. سپس روغن مایع و گلاب را به آن، اضافه می ‌کنیم و مجدد با هم ترکیب می ‌کنیم. ترکیب آرد را اضافه کرده و با دور کند همزن، هم می ‌زنیم. 
مرحله سوم
دستگاه بیسکوییت ساز را روشن می ‌کنیم تا حسابی داغ شود‌. با برس هر نوبت را چرب می‌کنیم. از ملات به وسیله قاشق داخل قالب ها را پر می‌کنیم.ب عد از ۵ دقیقه چک می‌ کنیم. این شیرینی بسیار خوش عطر و طعم می ‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *